Geçtiğimiz Pazartesi günü CHP'nin kuruluşunun 96. yıl dönümü kutlama etkinliklerinin yapıldığı Karabük Kent Meydanındaki Atatürk Anıtında yapılan çevre temizliği etkinliğine CHP'li Milletvekil Hüseyin Avni Aksoy'un eşlik etmemesine rağmen, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse'nin katılması, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin büyük tepkisini çekmişti.

Rafet Vergili konuyla ilgili hiç bir açıklama yapmamasına rağmen, 'Elif Kızım' dediği, Köse'nin özür dilemek için istediği randevu taleplerini kabul etmediği de kamuya yansımıştı.

Karabük Net Haber'in edindiği o günkü etkinlikle ilgili son video ise her şeyi ortaya seriyor.

ELLERİNDE ÇÖP POŞETLERİ İLE GELMİŞLER

Atatürk Anıtına çelenk sunumunun ardından iki partilinin mavi rulo çöp poşetlerini çıkartarak, partililere dağıttığı videoda net bir şekilde görülüyor. Bu hareketin Karabük Belediye Başkanı Vergili'yi küçük düşürmek için yapılan bir provokatif hareket olduğu da anlaşılıyor.

TEMİZLİK GÖREVLİLERİ ALAN DIŞINDA BEKLETİLMİŞ

Karabük Belediyesi'nin temizlik görevlileri günlük olarak temizlik yaptıkları Kent Meydanında ve meydanda bulunan Atatürk Anıtında CHP'nin etkinliği sırasında temizlik yaptıkları sırada CHP'liler tarafından alanın kenarına gönderildikleri ve orada bekletildikleri yine videoda görülüyor.