20.'Sİ DÜZENLENEN LİSELER ARASI MÜZİK YARIŞMASINDA SAFRANBOLU İMKB GÜZEL SANATLAR LİSESİ SAHNE ALDI



“Dünyanın En Başarılı Gençlik Organizasyonu” ödülüne sahip Fizy 20. Liseler Arası Müzik Yarışması'nda Safranbolu İMKB Güzel Sanatlar Lisesi'nden bir grup sahne aldı.

Mili Eğitim Bakanlığı izinli, 20 yıldır aralıksız devam eden Türkiye’nin dikkat çeken gençlik organizasyonu Fizy Liseler Arası Müzik Yarışması, her yıl yüzlerce genç müzisyenin sahne aldığı ve grup performanslarını sergilediği bir organizasyon.

Safranbolu İMKB Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinden Berkcan Saraçoğlu, Zeynep Ciddi, Cihan Kurt, Elif Küren, Halil İbrahim Aydın, Doğanay Sarıçelebi, Kaan Bartu Aydoğdu ve Batuhan Baylan'ın grup olarak sahne aldığı organizasyon İstanbul, Ankara ve İzmir'de gerçekleştirilen elemelerin ardından İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi'nde 22 Nisan'da yapılacak final ile son bulacak. Yarışma sonuçlarını etkileyen önemli bir husus ise internet ortamında yayınlanan performans videosunda kullanılan oylar.

Geçtiğimiz gün Ankara elemeleri kapsamında performans sergileyen Safranbolu ekibi Sezen Aksu'nun Yalnızlık Senfonisi şarkısını seslendirdi. Performansı izlemek ve Safranbolu İMKB Güzel Sanatlar Lisesi'ne oy vermek için tıklayınız.