Karabük Ticaret ve Sanayi Odası'nın organizasyonuyla Türkiye'nin en büyük uluslararası fuarlarından WIN EURASIA 2018'e çıkarma yaptı.



Karabük Ticaret ve Sanayi OdasıYönetim Kurulu'nun aldığı karar gereğince meslek komiteleri ve meslek gruplarının etkinlikleri desteklenmektedir. 2. ve 3. Meslek gruplarımızın (imalatçı firmalar) talebi doğrultusunda TÜYAP Kongre ve Fuar merkezinde 15-18 Mart 2018 tarihlerinde düzenlenen WIN EURASIA 2018 fuarına 41 kişinin katılımıyla 15-16 Mart 2018 tarihlerinde gerçekleşmiştir.


22 ülkeden 2 bine yakın firmanın katıldığı fuarı gezen firma temsilcileri, sektörlerindeki yenilikleri yakından görme fırsatı elde ederken, endüstri 4.0 uygulamalarını da inceledi.


Karabük Ticaret ve Sanayi Odası, şehrin ticaret hacmini artırmak için gerçekleştirdiği fuar inceleme gezisi organizasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Bu bağlamda 6 fuarın tek çatı altında birleştirildiği WIN EURASIA 2018 Fuarı'na inceleme gezisi düzenledi.


Metal İşleme, Yüzey Teknolojileri, Kaynak Teknolojileri, Entegre Otomasyon ve Hareketli Sürücü Sistemleri, Elektrik Enerjisi Üretim Sistemleri, Kaldırma ve Taşıma Sistemleri fuarlarında incelemelerde bulunan heyet, sektörlerindeki yenilikleri yakından görürken, endüstri 4.0 odaklı yeni uygulamaları inceme fırsatı elde etti.


Fuarların yurtiçi ve yurtdışı tanıtımlar neticesinde, yerli ve yabancı iş adamlarının profesyonel anlamda katılımcılar ile bağlantılar kurmasını sağlayarak, bölge ekonomisine  katkıda bulunacaktır.