Cumhuriyet Halk Partisi Karabük Milletvekili Dr. Hüseyin Avni Aksoy'un milletvekili olduğu günden bu yana hiç bir faaliyette bulunmaması, ortalıklarda görünmemesi yönünde halktan aldığı eleştirileri şimdi köklü CHP'liler de yapmaya başladı.

Karabük ilinin tek muhalefet milletvekili olan Hüseyin Avni Aksoy'un doğru dürüst muhalefet yapmaması yönünde aldığı yoğun eleştirilere şimdi CHP'liler de katılmaya başladı.

CHP'de uzun yıllar İl Başkanlığı yapan, milletvekili adayı olan ve sosyal demokrat yapısı ile Karabük'ün tanınmış ismi olan Av. Erdoğan Dinçel, bu gün sosyal medya hesabından CHP Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy'a yönelik "Yine şaşırtmadı, istikrarını koruyor" şeklinde ilginç bir eleştiride bulundu.

Dinçel " YİNE ŞAŞIRTMADI..
İSTİKRARINI KORUYOR..
İl Genel Meclisi üyemiz Sn. Nuri Kırımlı'nın Facebook paylaşımını gördüm.
'Sn. Valimiz ve Karabük Milletvekillerimizle Saitler Köyü asfalt çalışmasına katıldık' şeklinde paylaşımda bulunmuş.
Okuyunca, 'Ohh.. MİLLETVEKİLİMİZ. NİHAYET ORTAYA ÇIKTI' diye düşündüm.
Bir de baktım ki fotoğrafta bizim milletvekilimiz yok.
YİNE BİZİ ŞAŞIRTMADI;
Sn. Milletvekilimiz ortalıkta ve hiçbir etkinlikte görünmeme konusundaki İSTİKRARINI koruyarak, BİZİ ŞAŞIRTMAMAYA devam ediyor..." şeklinde bir paylaşımda bulunarak, CHP'li Milletvekiline hicivli eleştiri yaparak, göndermede bulundu.

Uzun yıllardan sonra muhalefet Milletvekiline sahip olan Karabüklüler, CHP'li Milletvekili Aksoy'un sessiz, silik bir pozisyonda durmasından bir hayli rahatsız.

Aksoy ise bırakın muhalefet görevini yapmayı, iktidar partisi Karabük Milletvekilleri ile uyum içinde olmalarından övünüyor.