İYİ Parti Karabük Milletvekili Adayı Dursun Altıparmak'ın, 2017'nin 12. ayında ikinci eşi Fevziye Altıparmak ile boşanmasına rağmen seçim sürecine girilince, gerek aday tanıtım törenlerinde, gerekse seçim broşürlerinde "Evli" olduğunu belirtmesinin ardından yalan söylediği ortaya çıkmıştı.

Altıparmak'ın daha seçimlere başlarken Karabüklülere yalan söylemesi kent gündemindeki yerini alırken, kendi partililerine de yalan söylediği ortaya çıktı.

İYİ Parti Kadın Kolları üyelerinin ise Dursun Altıparmak'a "Eşiniz seçim çalışmalarına ne zaman katılacak?" sorusunu sorması üzerine "İşleri çok yoğun, seçimin son haftaları gelecek" dediği iddia ediliyor.

İYİ Parti Kadın Kollarının bazı üyeleri "Dursun beye bir anlam veremedik. Nasıl olur da böyle bir konu için yalan söyler. Bir erkek veya kadın evli yada bekar olabilir, boşanmış da olabilir. Günümüz yaşantısında bunlar gayet normal. Dursun bey 6 ay önce resmi olarak boşanmışken bize neden 'eşim de seçim çalışmaları için gelecek' diye yalan söyledi." şeklinde görüş beyan ediyorlar.

Altıparmak'ın kendi partililerine ve Karabüklülere böyle bir yalan söylemesi toplum içinde hala tartışma konusu olarak konuşulmasına rağmen, kendisinden konuyla ilgili hiç bir açıklama gelmedi ve sessiz kalmayı tercih etti.