Karabük Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü tarafından Hamit Çepni Konferans Salonunda düzenlenen konferansta Eğitimci Yazar Erim Hısım, öğrencilere çalışma hayatı ile ilgili bilgiler verdi.

Karabük Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü tarafından, Hamit Çepni Konferans Salonunda “Erim Hısım’la Çalışma Hayatı” adlı konferans düzenlendi.

“Haz duyarak çalışmak, eğlenmek önemli”

Çok sayıda öğrencinin ilgi odağı olan Eğitmen ve Yazar Erim Hısım, eğlenceli slayt sunumu ile sohbet havasında bir konferans gerçekleştirdi. Eğitmen Hısım öğrencilere kaytarma, sosyal kaytarma, çalışma hayatındaki kişilerin işlerini nasıl kurduklarını ve güven duygusunu anlattı.

Öğrencilerle karşılıklı sohbet havasında geçen konferansta, çalışma hayatının getirdiği sorumluluklardan ve bunların nasıl eğlenceli bir hale getirileceği konusunda konuşan Hısım, “Haz duyarak çalışmak, eğlenmek önemli. Eğer siz sevdiğiniz işi yaparsanız hayat boyu çalışmak zorunda kalmazsınız. Çözüm kendinizde, maaş için değil sizi tatmin eden şeyler için çalışın.” dedi.

Güven duygusunun çalışma hayatındaki önemine vurgu yapan Hısım, “Güven tek kullanımlıktır. Çalışma hayatında yer edinmek için güvenilir olmalısınız. Çalışma arkadaşlarınıza güvenirseniz hayatınız boyunca çok mutlu olursunuz.” şeklinde konuştu.