Kaymakam Dr. Fatih Ürkmezer Karabük Bahçeşehir Koleji tarafından düzenlenen "Master 6 Meslek Uzmanlari İle Kariyer Söyleşileri Programı"na katıldı.

Kaymakam Ürkmezer, Bahçeşehir Koleji Rehberlik Öğretmeni Halime Doğan tarafından koordine edilen programda Bahçeşehir Koleji Konferans Salonunda öğrencilerle bir araya geldi.

Kaymakam Dr. Fatih Ürkmezer, öğrencilerle yaptığı söyleşide, eğitim-öğretim hayatını ve özgeçmişini; anlatarak, Kaymakamlık mesleğini tanıttı. Ürkmezer Kaymakamlık mesleğinin ve diğer yaptığı görevlerdeki zorluklardan bahsederken meslek seçiminde doğru yönlendirilmenin, tam zamanında ve en doğru kararın verilmesine de vurgu yaptı.

Kaymakam Ürkmezer söyleşinin ilerleyen zamanlarında kitap okumanın faydaları ve olumlu etkilerini anlatarak öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulundu; Mücadelenin doğru ve tutarlı hedefler için yapılması, kitap okumanın önemi, yabancı dil bilmenin de avantajları gibi önem arz eden konulara da değindi.

Söyleşiden sonra öğrencilere kitap hediye eden Kaymakam Dr. Fatih Ürkmezer’e Bahçeşehir Koleji adına Kolej Müdürü Kazım Elmacı tarafından, Master 6 programı kapsamında yaptıkları meslek söyleşine katılımları ve çocukların gelişimlerine katkılarından dolayı çiçek takdim etti. Ayrıca Kaymakam Ürkmezer adına Bahçeşehir Koleji olarak Mersin Mut Kavaközü hatıra ormanına da 10 adet fidan bağışlandı.

Program sonunda Kaymakam Dr.Fatih Ürkmezer öğrencilerle bir süre sohbet ettikten sonra sınıfları ziyaret etti.