KARDEMİR A.Ş’nin iştirakçi şirketi olan KARDÖKMAK’ta çalışan işçileri kapsayan 1. Dönem Toplu İş Sözleşmesi KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Güleç’in katılımıyla imzalandı.

KARDÖKMAK fabrika sahası içerisinde gerçekleştirilen ve KARDEMİR Yönetimi Kurulu Başkanı Kamil Güleç ile Genel Müdür Hüseyin Soykan’ın da katılım sağladığı törende KARDÖKMAK’ta çalışan işçileri kapsayan 1. Dönem Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, KARDEMİR’in ve bağlı şirketleri KARÇEL ve KARDÖKMAK’ın işçilerin gayretli çalışmaları ve yönetim kurulu üyelerinin akılcı hamleleri sayesinde altın çağını yaşadığını ifade ederek üyelerini mutlu eden bir toplu iş sözleşmesi imzaladıktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Birçok maddi ve sosyal kazanımların yer aldığı toplu iş sözleşmenin üyelerine, KARDÖKMAK’a, KARDEMİR’e ve Türkiye’ye hayırlı uğurlu olmasını dileyen Değirmenci “Üyelerimizin verimli ve fedakarca yaptığı çalışmalar ve KARDEMİR yönetim kurulu ve ekibinin yatırım ve büyüme odaklı çalışmaları sayesinde Kardemir, sadece Türkiye’de değil, dünyada da bir marka haline gelmiştir. Tabii sürecin bir ekip işi olduğunu iyi biliyoruz. İşçisiyle, işvereniyle, yöneticileriyle, sendikasıyla uyum içerisinde, huzur ve barış ortamının tesis edilmesiyle bu işler başarılmıştır. Bu tablo sayesinde KARDÖKMAK’taki üyelerimize birinci yıl için yüzde 41’i aşan zam artışı sağladık. Ortaya çıkan bu başarıya katkı sunan başta üyelerimiz olmak üzere yönetim kurulundaki ailelerimize, bağımsız üyelerimize ve tüm yetkililere teşekkür ediyorum.” Dedi.