Karabük İnternet Gazetecileri ve Medya Derneği Başkanı Ergün Başkaya, Karabükspor Kulüp Başkanı Mehmet Yüksel'in bir gazeteci ve Karabük basını hakkında ağza alınmayacak küfürler ettiğini belirterek, bir basın açıklaması yayınladı.

Kısa adı KİGMED olan Karabük İnternet Gazetecileri ve Medya Derneği Başkanı Ergün Başkaya, yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
"Karabükspor’un sözde başkanı Mehmet Yüksel’in bir sosyal medya kanalının özel yazışma bölümünden birilerine yazdığı bir yazının ekran görüntüsünün birçok kişiye WhatsApp hattı aracılığı ile paylaşıldığını gözlemledik.

Neyi belirsiz olan, amacının ne olduğu bilinmeyen ve karanlık bir kişiliği olan sözde kulüp başkanı Mehmet Yüksel’in anılan yazışmasında Karabük’te faaliyet gösteren bir gazeteci arkadaşımıza ve Karabük’ün tüm yerel basınına karşı ağza alınmayacak, sinkaflı sözler sarf ettiği ortaya çıkmıştır.

Lağım ağızlı olan bu şahsiyetsiz ve insan onurundan uzaklaşmış Mehmet Yüksel’in bir an önce Karabükspor ile ilgili kongre kararı alması ve hatta mümkünse kendisinin o kongreye gelmemesinin faydalı olacağı artık kaçınılmaz bir sonuç olarak önümüzde durmaktadır.

Karabük basını ve gazeteciler hakkında ancak kendine yakışacak bu küfürler ile ilgili Mehmet Yüksel’i kınıyoruz. Sarf ettiği küfürlerin telafisinin mümkün olmadığının da altını çizmek istiyoruz.

Karabük’e bir daha gelmemesini kendisine tavsiye ettiğimiz Mehmet Yüksel’in, söz konusu yazışmanın ekran görüntüsünün Karabük İnternet Gazetecileri ve Medya Derneği olarak Cumhuriyet Savcılığına da suç duyurusunda bulunacağımızı da belirtiriz."