KARDEMİR Karabükspor'un yarın yapılacak olan kongresinde Kulüp Başkanlığı ile ilgili Sedat Namal isminde şehir yöneticileri ortak karar almışlardı.


Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin girişimleri, Vali Kemal Çeber'in destekleri ile Karabükspor Kulüp Başkanlığına Sedat Namal'ın getirilmesi için başlatılan süreçte bu gün saat 14:00'de Valilikte bir toplantı düzenlendi.

Toplantıya Vali Kemal Çeber, Belediye Başkanı Rafet Vergili, Milletvekilleri Niyazi Güneş ile Cumhur Ünal, AK Parti İl Başkanı İsmail Altınöz, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Mescier katıldı.

Haberin yayına hazırlandığı saatlerde toplantı sürerken, KARDEMİR A.Ş'yi temsilen toplantıya kimsenin katılmadığı, Yolbulan ve Güleç ailelerini temsilen de yetkili çalışanlarının toplantıya gönderildiği öğrenildi.
KARDEMİR A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Öz'ün veya Genel Müdür Ercüment Ünal'ın katılmadığı toplantıda Yolbulan ve Güleç ailelerinin gönderdiği temsilcilerinin de bir fikir beyan etmediği belirtiliyor.

Yolbulan ile Güleç ailelerinin ve KARDEMİR A.Ş yetkililerinin ise Karabükspor'a maddi destek konusunda "Biz üzerimize düşeni daha önce yaptık. Daha fazla bir şey yapamayız" dedikleri ifade ediliyor.

Sonuç olarak Rafet Vergili'yi kırmayarak sürece dahil olan Sedat Namal'ın ise "Destek verilirse hazırım" dediği bu süreçte toplantıdan bir sürpriz olmazsa herhangi bir olumlu sonuç alınmayacağına ve Sedat Namal'ın ise yarın ki kongrede aday olarak çıkmayacağına kesin gözüyle bakılıyor.