Karabük Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde son birkaç güne girildi.

Önümüzdeki Cumartesi günü yapılacak olan meclis üyeleri belirleme seçimlerinde 10 ayrı meslek grubundan 23 meclis üyesi seçilecek.

Meslek grupları içinde aday olan ekipler kıyasıya bir seçim çalışmaları içine girdiler. Bir meslek grubu haricinde bütün gruplarda ikişerli ve üçerli adaylar olarak iki hatta üç ayrı ekipler meclis üyelikleri için kıyasıya bir yarış halindeler.

Meslek gruplarından aday olanlar o meslek grubuna dahil olan oda üyelerini bizzat ziyaret ederek oy istiyorlar. Oda Başkanlığı ve Meclis Başkanlığı için aday olmayı düşünenlerden bir tek Mehmet Mescier hariç diğerleri kendi grubundan seçilmek için ciddi efor sergiliyorlar.

Oda Başkanlığına şimdiden adaylığını resmen açıklayan ve tüm gruplar içinde aday olanlar üzerinde açıktan çalışma yapan yine sadece Mehmet Mescier var. Oda Başkanlığına adaylıklarında adı geçen Tuncay Özcan ve Bülent Ersöz ise açıktan aday olduklarını belirtmedikleri ifade ediliyor.

Karabük TSO Meclis Başkanlığına adaylıkta ise şimdilik grubundan tek liste ile aday olan Sezgin Dravacı ismi var.

14 Nisan Cumartesi günü Karabük Kent Meydanındaki Belediye Nikah Salonunda yapılacak olan Karabük TSO meclis seçimlerinde sabah saat 09:00'da başlayacak olan oy kullanımı akşam saat 17:00'da bitecek.