Kurulduğu 2009 yılından bu yana Karabük'te internet medyasının öncü kuruluşu olan Karabük Net Haber, Android cihazlarda kullanıma sunulan mobil uygulamasının ardından IOS tabanlı uygulamasını da yayına aldı.

"Karabük'ün en çok ziyaret edilen haber sitesi" sloganı ile okurlarına anında haber ulaştıran, tarafsız ve bağımsız, evrensel anlamda kabul görmüş basın-yayın ilkelerini prensip edinmiş yayın anlayışı ile günlük ortalama 30 bin gösterim alan Karabük Net Haber, günümüzün en etkin iletişim araçlarından olan internet medya sektöründe teknolojik yeniliklere kısa zamanda adapte olmaktadır.

Okurlarının habere anında ve güncel olarak ulaşma isteğine cevap vermek adına 24 saat kesintisiz yayın hayatını sürdüren Karabük Net Haber'in Android ve IOS tabanlı cihazlarda kullanılmak üzere geliştirdiği uygulamalar ilgili marketlerde indirilebilir durumda.

IOS tabanlı (iPhone, iPad vb.) cihazlar için buradan, Android tabanlı (Samsung, LG, HTC, General Mobile vb.) cihazlar için ise buradan uygulamaya erişebilir, aşağıdaki görsel bağlantılarına tıklayabilir veya cihazınıza ait uygulama marketi üzerinden Karabük Net Haber aramasını yapabilirsiniz.