Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Resim Bölümü öğrencilerinden Ersin Ünay, Sinan Akkuş ve Murat Yalınız’ın hazırlamış olduğu “Kağıt İşler” karma resim sergisi sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi’nde gerçekleşen serginin açılışına Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, dekan yardımcıları, bölüm başkanları, KYK İsmail Necati Efendi Yurt Müdürü Mehmet Özkeskin, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Serginin açılışında konuşan Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, öğrencilerin bireysel olarak sergi açmalarının gurur verici olduğunu belirterek öğrencileri tebrik etti.

Resim Bölümü son sınıf öğrencilerinden Ersin Ünay, Sinan Akkuş ve Murat Yalınız tarafından hazırlanan sergide baskı, sulu boya, karakalem, kolaj ve metamorfoz çalışmaları yer alıyor. 41 eserin yer aldığı sergi 20 Aralık’a kadar ziyarete açık olacak.