32 Yıldır her seçim de ya milletvekili, ya belediye başkan adayı olan Dursun Altıparmak, bu sefer yine İYİ Parti Karabük Belediye Başkan Adayı oldu.

1987 Yılında ilk milletvekili adayı olan, ardından 1989 Yılında Karabük Belediye Başkanı seçilen Dursun Altıparmak, 1994 yılında Belediye Başkanlığını kaybetti ve birçok siyasi partiden defalarca Karabük’ten aday olmasına rağmen seçim kazanamadı.

KADROLU ADAY ALTIPARMAK REKORA GİDİYOR

32 Yıldır artık sayısını sayamadığımız kadar fazla aday olan Dursun Altıparmak adeta aday olma ve seçim kaybetme rekoruna gidiyor.

Yaklaşık 10 kere Milletvekili veya Belediye Başkan Adayı olan Dursun Altıparmak’ın işte aday olduğu yıllar;

1987 DYP Milletvekili Adayı                         Kaybetti

1989 DYP Belediye Başkan Adayı               Tek kazandığı seçim

1994 DYP Belediye Başkan Adayı               Kaybetti

1995 DYP Milletvekili Adayı                         Kaybetti

2009 ANAP Belediye Başkan Adayı             Kaybetti

2015 MHP Milletvekili Aday Adayı               Aday olamadı

2015 DYP Milletvekili Adayı                         Kaybetti

2018 İYİ Parti Milletvekili Adayı                   Kaybetti

Ve şimdi de 2019 İYİ Parti Belediye Başkan Adayı   ve yine Aday

SEÇİMDEN SEÇİME KARABÜK’TE

1994’de Belediye Başkanlığını kaybettikten sonra Karabük’ten ayrılan Dursun Altıparmak, yalınızca seçimden seçime Karabük’e geliyor ve Karabüklüler buna tepki göstererek “Bizim aklımızla dalga geçer oldu. Bir tek seçim zamanı Sayın Altıparmak’ı Karabük sokaklarında görüyoruz ve 4-5 yıl İstanbul’da yaşıyor, ardından seçim olunca birkaç ay yine Karabük’te geziyor. Bu kadar da olmaz. O utanmıyorsa, biz utanıyoruz.” Diyorlar.

32 YILDIR ADAY

"32 Yıldır Karabük siyasetinde her seçimde aday olan Dursun Altıparmak'ın ilk aday olduğu 1987'de doğan çocuklar şimdi karşısında aday oluyorlar. Karabük siyaset sahnesinde hiç mi insan yetiştiremiyor da 32 yıldır aynı isme mahkum kalıyor?" şeklinde görüş beyan eden Karabüklüler, artık utanması gerektiğini vurguluyorlar.