Türkiye 24 Haziran itibariyle yeni bir yönetim sisteminin de oylandığı seçime gitti. Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekillerinin oylandığı seçimlerde 3 vekili Ankara'ya gönderen Karabük'te sandıkların tamamı açıldı.

Kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti'den birinci sıra adayı Cumhur Ünal ve ikinci sıra adayı Niyazi Güneş, CHP'den ise uzun bir aradan sonra birinci sıra adayı Dr. H. Avni Aksoy milletvekili seçildi.

Kesin olmayan sonuçlara göre 176058 seçmeni bulunan Karabük'te vatandaşlar toplam 711 sandıkta oy kullandı. Toplam geçerli oyların %53,4'ünü alan Cumhur İttifakı ortaklarından AK Parti 81.168 oyla 2 milletvekili çıkardı. Millet İttifakı'nın ortaklarından CHP ise Karabük'te oyların %16,5 ile 25032 seçmenin onayını alarak Ankara'ya 1 milletvekili gönderdi.

Karabük'te seçim sonuçlarının en erken ve doğru şekilde verildiği yayın kaynağı olma geleneğini sürdüren Karabük Net Haber, 24 Haziran seçimlerinde de hem canlı yayın ekranından hemde özel olarak oluşturulan seçim sonuç ekranı ile verileri dakika dakika okurlarıyla buluşturdu.