YASAK AŞK KOVALAMACASINDA FECİ BİR KAZAYA MARUZ KALAN IŞILTAN, YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

yasammv

Arslan N.’nin yasak aşk yaşadığı iddia edilen kadının kocasından kaçarken otomobiliyle çarptığı Işıltan Volga Işıkdağ yaşam mücadelesini kaybetti.

4 yıllık evli olan Aysun K. (31) adlı kadın, iddiaya göre yasak aşk yaşadığı Arslan N.’nin Soğuksu Mahallesi’ndeki evine kaçmış, eşinin evi terk edip yasak aşk yaşadığı adamın yanına gittiğini öğrenen Nuri K. (37) ise beraberindekilerle birlikte Soğuksu Mahallesi’ne gitmişti.

O sırada eşi Aysun K. ve Arslan N.’nin bir otomobille kaçtığını görmüş ve taraflar arasında bir kovalamaca başlamıştı. Bir süre devam eden kovalamaca Arslan N'nin idaresindeki otomobilin Güven kavşağına geldiğinde elinde poşetlerle bir alışveriş merkezinde tadilat işi yapan işçilere yemek götüren Işıltan Volga Işıkdağ’a (32) çarpmasıyla son bulmuştu.

Işıkdağ, çarpmanın etkisiyle ağır bir şekilde yaralanmıştı. Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde iki gündür hayat mücadelesi veren Işıltan Volga Işıkdağ'ın hayatını kaybettiği öğrenildi.

Işıkdağ'ın ölümüne sebep olan kazada direksiyon başındaki Arslan N. ise bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.