İKİ GÜNCE "YASAK AŞK" KOVALAMACASINDA TÜM OLANLARDAN HABERSİZ YOLUNDA GİDERKEN FECİ BİR KAZANIN KURBANI OLAN IŞILTAN VOLGA IŞIKDAĞ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

cenz

İki gün önce tüm olanlardan habersiz elinde poşetlerle yolun karşısına geçerken feci bir kazanın kurbanı olan Işıltan Volga Işıkdağ (32) son yolculuğuna uğurlandı.

4 yıllık evli Aysun K. adlı kadın evi terk ederek sevgilisi Arslan Nalbant ile bir araya gelmiş, durumu öğrenen Aysun K.'nın kocası ise iki sevgilinin peşine düşmüştü. Gelişen olaylar sonucu taraflar arasında kovalamaca başlamıştı. Kovalamaca, gece yarısı tüm yaşananlardan habersiz  yolun karşısına geçmeye çalışan Işıkdağ'ın hayatını kaybettiği bir kaza ile son buldu.

"OLAN IŞIKDAĞ'A OLDU"

Güven kavşağına geldiğinde elinde poşetlerle bir alışveriş merkezinde tadilat işi yapan işçilere yemek götüren Işıkdağ, "yasak aşk" yaşayan çiftin son sürat kaçışında Arslan Nalbant idaresindeki aracın çarpması sonucu ağır bir şekilde yaralandı.

Arslan Nalbant, kaza sonrası arkasında sevgilisini de bırakarak kaçarken, kovalamacaya karışan diğer iki araçtan inenler de Işıkdağ'a yardım bile etmeden olay yerinden uzaklaşmıştı.

İki gün süren yaşam mücadelesini kaydeden tekniker Işıltan Volga Işıkdağ için Şirinevler Camii'nde Cuma namazına müteakip cenaze namazı kılındı. KBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınan Işıkdağ'ın cenazesi, Türk bayrağı ve koyu taraftarı olduğu Galatasaray formasının üzerinde olduğu tabutuyla birlikte camiye getirildi.

Cenazeye Işıkdağ’ın babası Necmettin Işıkdağ ve kardeşi Meriç’in yanı sıra Karabük Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, Türk Telekom çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Işıkdağ, burada kılınan cenaze namazının ardından 5000 Evler aile mezarlığına defnedildi.