ŞİZOFRENİ OLDUĞU ÖNE SÜRÜLEN ANNENİN ÖLDÜRDÜĞÜ MİNİK MELİSE VE ABLASI BAHAR TOPRAĞA VERİLDİ

KIZLARINI BIÇAKLAYARAK ÖLDÜREN ANNE ARDINDAN İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNDU

MELSB

SAMSUN’da şizofreni hastası olduğu öne sürülen anneleri Ayfer Kaymaz tarafından bıçaklanarak öldürülen 3 yaşındaki Melise Kaymaz ve ablası 9 yaşındaki Bahar Kaymaz, memleketleri Karabük'e getirilerek kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

İlkadım İlçesi Liman Mahallesi Öğretmenler Caddesi'nde meydana gelen olayda, şizofren hastası olduğu iddia edilen Ayfer Kaymaz, geçirdiği cinnet sonucu mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla kızları Melise Kaymaz ile Bahar Kaymaz'ı bıçaklayarak öldürdü. Ardından da aynı bıçağı kendi göğsüne saplayıp intihar girişiminde bulundu.

Çığlıklar üzerine eve gelen komşuları korkunç manzarayla karşılaşınca polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.


Olay yerine gelen sağlık ekipleri anne ve kızlarına ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulans ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Çocuklar Melise Kaymaz ve Bahar Kaymaz yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Anne ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyeta alındı. Ayfer Kaymaz'ıın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirdi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde özel güvenlik görevlisi olarak çalıştığı bildirilen ve olay sırasında evde olmayan baba Yavuz Kaymaz ise acı haberi yakınlarından aldı.


Annenin tedavi gördüğü Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınan kız kardeşlerin cenazeleri memleketleri Karabük’e getirildi.

Untitled-1Esentepe Mahallesi Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazına Karabük Emniyet Müdürü Serhat Tezsever ve vatandaşlar katıldı.

19 Mayıs Üniversitesi'nde özel güvenlik görevlisi olan baba Yavuz Kaymaz, kızlarının tabutları başında taziyeleri kabul etti.

Öğle namazının ardından ayrı ayrı kılınan cenaze namazları sonrası kız kardeşlerin cenazeleri Kapullu Mahallesi Küpler mevkiindeki aile mezarlığında toprağa verildi.