OTOMOBİLİN TAMPON KISMINA SIKIŞAN KEDİYİ VATANDAŞLAR KURTARAMAYINCA DEVREYE KAPORTACI GİRDİ

OTOMOBİLİN ÖN KISMININ SÖKÜLMESİYLE SIKIŞAN KEDİ 1 SAAT SONRA ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞTU

HERŞEY

Karabük’te seyir halinde olan otomobilin tampon kısmına sıkışan kediyi gören vatandaşların sürücüyü uyarması ile başlayan kurtarma operasyonu, kaporta ustasının tamponu sökmesi ve 1 saatlik uğraşla son buldu.

Edinilen bilgiye göre, Postane Caddesi üzerinde Muharrem Civa idaresindeki 78 BT 129 plakalı otomobilin tampon kısmına sıkışmış kediyi gören vatandaşlar, sürücüyü durdurarak durumu anlattı. Aracını yol kenarına çeken sürücü Civa, vatandaşların yardımı ile yaklaşık yarım saat boyunca kediyi sıkıştığı yerden kurtarmaya çalıştı.

Kedinin sıkıştığı yerin dar olması sonucu araç sahibi Civa, sanayideki kaporta ustaları Nihat Siyam ve Çetin Sevdalı’yı arayıp, durumu anlatarak yardım istedi. Bunun üzerine olay yerine gelen kaporta ustaları tamponu tamamen sökerek kediyi kurtardı. Yaralı olduğu görülen kedi kurtarılınca kaçmak yerine yeniden kurtarıldığı alana girdi. Tekrar aynı yerden alınan kedi daha sonra yıkılan PTT binasının bulunduğu alana bırakıldı. Yaramaz kedi burada da Telekom binasının alt kısmına girerek gözden kayboldu.

Otomobilin sökülen tamponu ustalar tarafından yerine takılmasıyla sürücü yoluna devam etti.