KARDEMİR KARABÜKSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ YÜCEL İLDİZ:

"GOL HARİÇ HER ŞEYİ YAPTIK

ADANA DEMİRSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ TAYFUR HAVUTÇU:

"ZİRVEYİ İLGİLENDİREN BİR MAÇTI VE BİR PUANDA İYİDİR"

GOL HARİÇ

PTT 1. Lig’de şampiyonluk için en iddialı maçlarından birine çıkan Kardemir Karabükspor evinde ağırladığı Adana Demirspor ile golsüz berabere kaldı.

Maçın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, sahada gol hariç her şeyi yaptıklarını söyledi.

Ligde iki iddialı takımın müsabakasının zevkli ve çekilmeli geçeceğinin daha önceden belli olduğunu belirten İldiz, “Sahamızda oynuyorduk ve mutlaka kazanmak istiyorduk. İlk yarıda baskımızı vardı ama biraz daha dengeli oyun vardı. İkinci yarı son saniyelere kadar inanılmaz bir baskı kurduk. Maçtan sonra başkanımız ve ben futbolcularımızı tebrik ettik. Gol hariç her şeyi yaptık. Şanssızlığımız ve beceriksizliğimiz de vardı ama bir tek golümüz eksikti. Bu şekilde mücadele ederek hedefimize ulaşacağız” dedi.

Zenke’nin yerine Isaac’in oynadığını ve 7 yabancı oyuncu olduğundan kontenjana takıldığını ve zaman zaman kadroda bu tür değişiklerin olacağını da belirti.

Adana Demirspor’u bekledikleri gibi olmadığını kaydeden Yücel İldiz, “Deplasmanda daha farklı neticeler alabilen bir takım. Öndeki oyuncular daha çok deplasmanda gol atmış oyuncular ama onlara fırsat vermedik. İkinci yarı neredeyse maç onların ceza sahasında bitti. Biz bugün golümüz hariç her şeyimiz vardı” diye kaydetti.

ADANA DEMİRSPOR CEPHESİ

Adana Demirspor Teknik Direktörü Tayfur Havutçu ise, “Zirveyi ilgilendiren bir maçtı. İki takım da şampiyonluk için oynuyordu. Buraya gelirken hedefimiz 3 puandı. Zor bir deplasman olduğunu biliyorduk ve ilk 20 dakika baskısını bildiğimizden bunu kırmaya çalıştık. 2. bölgede kaptığımız toplarda çok basit hatalar yaptık. Bu hataları yapmasaydık buradan galibiyetle ayrılırdık. İkinci yarı dengede giden bir oyun vardı. Oyunun son dakikasına kadar pozisyon vermedik. Bizim de girdiğimiz pozisyonlarda vardı. Güzel bir karşılaşma oldu. Sonuçta bir puan da iyi” dedi.

3 gündür takımla beraber olduğunu da anlatan Havutçu, “Hepsi karakterli düzgün arkadaşlar. Bizim hedefimiz özlenen hedefe ulaşmak ve süper lige çıkma. Çok kısa bir süreç olduğu için takımla fazla oynamak istemedim. İlerleyen haftalarda neler yapacağımızı göreceğiz. Kafamda değişik planlar var” diye belirtti.