BÖBREK HASTASI GENÇ FURKAN'A TARAFTARI OLDUĞU KARDEMİR KARABÜKSPOR FORMASI HEDİYE EDİLDİ

EĞLENCELİ VAKİT GEÇİRSİN DİYE YATAĞININ BİR KENARINA PLAYSTATİON KURULDU

forc

Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hemodiyaliz Ünitesi’nde tedavi gören 110 böbrek hastasından tek çocuk hasta 16 yaşındaki İsmail Furkan Özdemir’e taraftarı olduğu Kardemir Karabükspor forması hediye edilirken, oyun oynayabilmesi içinde yatağındaki monitöre playstation bağlandı.

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hemodiyaliz Ünitesi’nde 3 yıldır haftada 3 gün 4 saat makinaya bağlı olarak yaşamını sürdüren İsmail Furkan Özdemir’in moralini yüksek tutmak amacıyla hastane yönetimi harekete geçti. KARDEMİR A.Ş.’nin katkılarıyla alınan playstation, Özdemir’in makinaya bağlandığı yatakta bulunan monitöre bağlandı. Hastanenin başhekimi Yrd. Doç. Dr. Erkan Doğan, yatağında playstation oynayarak vakit geçiren Özdemir’i ziyaret ederek taraftarı olduğu ve üzerinde ismi yazılı olan Kardemir Karabükspor’un formasını hediye etti.

Doğan, Hemodiyaliz Ünitesi’nde tek çocuk hasta İsmail Furkan Özdemir’in olduğunu hatırlatarak şöyle dedi:

‘’Uzun süren tedavi sırasında Furkan’ın sıkılmaması için daha iyi vakit vakit geçirmesini ve moralini yüksek tutmak istedik. Moral çok önemli. Bizde bunu burada yapmaya çalıştık.’’

İsmail Furkan Özdemir ise böbrek nakli ile eski sağlığına kavuşup tekrar futbol oynamayı istediğini söyledi.