Karabük Üniversitesinde Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü 2. sınıf öğrencileri arasında bilgi yarışması düzenlendi.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Topluluğu tarafından Tıp Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen yarışmanın finali oldukça çekişmeli geçti. Yedek soruların da sorulduğu finalde kazanan grup ‘Amasra Gezisi’ ödülünün sahibi oldu.

Bilgi yarışmasında Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü 2. sınıf öğrencilerine mesleki ve genel kültür soruları soruldu. 3’er kişiden oluşan 4 grubun yer aldığı bilgi yarışmasına Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü 2. sınıf 1. ve 2. öğretimde öğrenim gören örgenciler katıldı. Bölüm öğrencileri de salonu doldurarak yarışmacılara destek verdi.

Kura çekimiyle yapılan eşleşmede 2. ve 4. grubun arasında başlayan yarışma 4. grubun üstünlüğüyle sonuçlandı. Devamında 1. ve 3. grubun yarıştığı bölümde ise 3. grup galip gelerek, 4. grupla final turu gerçekleştirdi.

Kıyasıya mücadelenin yaşandığı final bölümünde de ekipler berabere kaldı. Sonuç böyle olunca kazananın belirlenmesi için yedek sorulara başvuruldu. Ardı arkasına doğru cevapların verildiği bölümün son sorusunda 4. grup doğru cevabı vererek yarışmanın galibi oldu.

Büyük heyecanın yaşandığı bilgi yarışmasının kazananı 4. grup ‘Amasra Gezisi’ ödülünün sahibi oldu.

Bilgi yarışmasını kazanan öğrenciler:

Furkan Yazan – Hüseyin Basar – Mücahit İbrahimoğlu