31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine sayılı günler kala, Karabük’ün Eskipazar ilçesinde de seçim heyecanı tırmanıyor.

MHP Eskipazar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Dönmez, seçim çalışmaları ile ilgili “Eskipazarlı hemşerilerimle bire bir seçim çalışması içindeyim” diyerek özetledi. Eskipazar’ın tüm mahallelerinde, vatandaşla bire bir seçim çalışması yapan Hüseyin Dönmez, çalmadığı kapı, elini sıkmadığı vatandaş bırakmıyor.

Eskipazarlıların da sevgisini kazanan Dönmez “Eskipazar halkı kendi arasında ayrımcılık yapılmasından mustarip olmuş durumda. Eskipazarlı hemşerilerim ayrıştırmayı, Ahmetçi, Mehmetçi olarak tanımlanmayı hak etmiyor. Bizler 1 Nisan’da göreve geldiğimiz de hiçbir hemşerimizi o veya bu diye ayırmayacağız.” Dedi.

Dönmez, Eskipazar için hazırladıkları projeler ile şehre büyük hizmetler vermeyi planladıklarını da aktararak “Başta içme suyu arıtma projemiz ile Eskipazar’da vatandaşlarımıza kaliteli su içme imkanı vereceğiz, hem de daha ucuza ve suya da indirim yapacağız. Diğer projelerimizle de Eskipazar’ı yaşanabilecek en kaliteli şehirler arasına sokacağımızdan hiç şüphemiz yok.” diye konuştu.