Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, Karabük İl Sağlık Müdürlüğüne yaptıkları müracaat sonrası, Korona virüsü hastalığı ile ilgili emekli üyelerinin bilgilendirilmesi amacıyla bir toplantı yapılacağını açıkladı.

Halk Sağlığı Uzmanı, Uzman Dr. Erkay Nacar tarafından yapılacak olan toplantıda enfeksiyon hastalıkları nelerdir, Korona virüsü nedir, nasıl korunmalı, hijyen bir hayat nasıl yaşanır, Korona virüsü ülkemize geldiği takdirde korunma yolları nelerdir gibi, birçok bilgilendirmelerin yapılacağı belirtildi.

Karabük İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Sarı ise bu tür toplumu bilgilendirici toplantılara önem verdiklerinin altını çizerek, Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut’a teşekkür etti.

Dünya genelinde 106 ülkede yoğun bir şekilde yaşanan ve şu ana kadar ülkemizde bir vakaya rastlanmayan Korona Virüsünden ağırlıklı olarak yaşlı grubunun etkilendiği de vurgulanarak, 13 Mart Cuma günü saat 14:00’de Emekliler Evinde (dolmuş durakları yanı) yapılacak olan Halk Sağlığı bilgilendirme toplantısına katılım için hassasiyet gösterilmesi vurgulandı.