Geçtiğimiz günlerde, Karabük Kent Meydanındaki Atatürk Anıtında yapılan CHP’nin 96. kuruluş yılı kutlamasından sonra ‘çevre temizliği’ adı altındaki etkinliğe Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin de katılmasına Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili bir hayli bozulmuştu.

Kendisini makamında ziyaret eden Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kaya’ya yaşanan bu talihsiz süreçten dolayı çok büyük üzüntü ve pişmanlık yaşadığını belirten Başkan Elif Köse "Rafet başkanım benim ağabeyim. Kendisine karşı asla bir art niyetim olamaz. Bu olay tamamen benim dışımda spontane gelişti ve ben bu durumdan dolayı sevgili başkanımdan özür diliyorum. Kendisini ziyaret ederek, en iyi şekilde kendimi ifade edip, elini öpeceğim." İfadelerini kullandı.

Köse, ayrıca "Karabük Belediyesi bizim büyük belediyemiz. Sayın Başkanım da bizim büyüğümüz. Zannedersem beni sevdiği için bu olaydan dolayı bana kızdı, ancak bende sayın Rafet Vergili ağabeyime çok değer veriyorum. Kendisinden öğreneceğimiz çok şeyler var. Onun destekleriyle birlikte çok güzel çalışmalar yapacağımızdan eminim." Dedi.

Rafet Vergili'nin 'Elif Kızımız' dediği, Safranbolu Belediye Başkanının bu açıklamaları karşısında tutumunun yumuşayıp yumuşamayacağı ise merakla bekleniyor.