ANKARA-İSTANBUL SEFERLERİNİ BAŞLATAN EFE TUR BASINLA KAHVALTIDA BİRARAYA GELDİ

EFE

Türkiye´nin en büyük 5 firması arasında yer aldığı belirtilen ve Karabük'ten Ankara-İstanbul seferlerini başlatan EFE-TUR Otobüs İşletmesi Cuma günü gerçekleştirilen Karabük´teki bölge açılışının ardından hafta sonu da basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantı da bir araya geldi.
EFE TUR Karabük İşletme sahipleri Bahriye ve Yusuf Ulusoy tarafından düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına bir çok basın mensubunun yanı sıra EFE TUR Yönetim Kurulu Başkanları ve üyeleri, İstanbul, İzmir, Ankara, Kocaeli, Zonguldak, Düzce Bölge Müdürleri de katıldı.

Kahvaltı sonrası basın açıklaması yapan EFE Tur Yönetim Kurulu Başkanlarından Bülent Birant, Karabük halkının yararlanması için en son teknolojik ve son model otobüsleri Karabük halkının hizmete sunduklarını belirterek, EFE TUR Karabük İşletme sahipleri Bahriye ve Yusuf Ulusoy ile birlikte hizmetlerini daha da iyileştirerek devam etme kararında olduklarını ifade etti.

EFE Tur Yönetim Kurulu Başkanlarından Birant, “Karabük’ün öğrencileri, sanayi yatırımları ve halkıyla beraber bir potansiyel olduğunu gördük. Bunun için de yönetim kurulu olarak bu kararımızı aldık. Biliyorsunuz ki otobüs almak hiç kolay değil. Yaptığımız 25 araçlık yatırımın büyük bir bölümünü bu tarafa kaydırdık. Rakiplerimizin güçlü olduğunu biliyoruz. Ama onlarla birlikte Karabük halkına en güvenli en konforlu hizmeti vermek için elimizden geleni yapacağız. Bunun için işimizin çok zor olduğunu biliyoruz. Çünkü genç bir nüfusa hitap ediyoruz. Onlar teknolojiye bize göre daha iyi kullanıyorlar. Onlara en iyi hizmeti, en güvenli şekilde vermek için elimizden geleni yapacağız. Karabük halkının daha iyi hizmet alacağını, daha iyi şeylere layık olduğunu biz söz veriyoruz.” dedi.

EFE Tur Yönetim Kurulu Başkanlarından Bülent Birant’ın konuşmasının ardından kısa bir konuşma yapan EFE TUR Karabük İşletme sahibi Bahriye Ulusoy, basın mensuplarının Karabük’ün gözü ve kulağı olduğunu ve en kaliteli hizmeti vermeyi arzuladıkları için basınla her ay değerlendirme toplantıları yapılacağını ifade ederek, “3 yıldır ege bölgesine, İzmir’e günde 2 tane seferimiz vardı. İnegöl istikametine 2 tane seferimiz vardı. Aliağa’ya giden 2 tane seferimiz vardı. Biz dün ki açılışımızla beraber Karabük-Ankara, Karabük-İstanbul seferlerine başladık.” dedi.

Editör: Haber Merkezi