CHP Milletvekili Adayı Dr. Hüseyin Avni Aksoy, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Aksoy, bugün ilk olarak Esentepe Mahallesi'nde esnafları ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Daha sonra Şirinevler Mahallesi'ndeki esnafları ziyaret eden Aksoy, vatandaşlar ve esnafların büyük ilgisi ile karşılaştıklarını ifade ederek, ''Artık Karabük'te yeniden diriliş zamanı geldi, artık Karabük'te CHP zamanı geldi. Karabüklülerden büyük ilgi ve destek görüyoruz. Tüm Hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Karabük'te işsizlik almış başını gidiyor, vatandaşlar İş-Kur aracılığı ile açılan 6 aylık geçici işler için bile sıraya giriyor, torpil yaptırmaya çalışıyor. Esnafların durumu ise içler acısı. Siftah yapmadan dükkanını kapatan esnaf var. Çiftçi ise mazot fiyatlarından dolayı traktörünü çalıştırmaya bile korkuyor. Sayın Muharrem İnce'nin seçilmesi ile birlikte Karabük'e de huzur gelecek. Karabük zenginleşecek. Karabük'teki işsizlik sorununu ben çözerim.'' ifadelerini kullandı.

CHP Karabük Milletvekili Adayı Hüseyin Avni Aksoy'a ziyaretleri sırasında CHP İl Başkanı Abdullah Çakır, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Durum ve birçok partili eşlik etti.