CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır’a karşı tepkiler kamuoyuna yansımaya başladı.

31 Mart Yerel seçimlerinde Karabük seçimleri ile ilgilenmemesi ve adeta Safranbolu İlçe Başkanı gibi hareket etmesine teşkilat içinde tepkiler oluşmaya başladı.

Kamuoyuna yansıyan ilk tepki 31 Mart seçimlerinde CHP’den Karabük Belediye Başkan Aday olan ve kendi rızası dışında adaylıktan çektirilen Mehmet Durum, sosyal medya hesabından yerel seçimlerde CHP’ye en az oyu aldıranların bayramlaşma da buluşacaklarını ifade ederek eleştiri yaptı.

Öte yandan CHP Karabük Teşkilatları ve eski yöneticileri İl Başkanı Abdullah Çakır’ı Karabük merkezde CHP’ye ihanet etmek ile suçluyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı muhalif hareket ederek genel merkezi olağan üstü kurultaya getirmek isteyen Yalova Eski Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Eski Adayı Muharrem İnce’ye destek vererek, kongre için imza veren Karabük İl Başkanı Çakır’ın genel merkezde dosyası da bir hayli kırmızı çizik ile dolu olduğuna dikkat çeken muhalifler “Genel Başkanım Kılıçdaroğlu’nun yanından ayrılmam, diyen Eskipazar İlçe başkanına yumruk attığını daha unutmadık” diyorlar.

Önümüzdeki günlerde CHP’nin Karabük’te bir hayli sıcak günler yaşaması bekleniyor.