CHP Safranbolu Belediye Başkan Adayı Mimar Elif Köse haftanın ilk günü sabah kahvaltısında basınla bir araya geldi.

Safranbolu Köy içindeki Gökçüoğlu Konaktaki Marmelat Kafede düzenlenen kahvaltıya çok sayıda Karabük ve Safranbolu yeler basın mensupları katılım sağladı.

CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır, Safranbolu İlçe Başkanı Bahtiyar Acar ve İYİ Parti Safranbolu İlçe Başkanı Bilal Aslan’ın da hazır bulunduğu kahvaltılı basın toplantısının sonlarına doğru CHP Milletvekili Dr. Hüseyin Avni Aksoy’da katıldı.

Basınla sohbet ortamında geçen kahvaltılı basın toplantısında Belediye Başkan Adayı Elif Köse, misafirleri ile tek tek ilgilendi.

Kahvaltı sonrası basın açıklamasında ilk olarak İl Başkanı Abdullah Çakır “Geçtiğimiz günlerde Safranbolu’da millet ittifakını gerçekleştirdik. İYİ Parti’nin Safranbolu İlçe Başkanım Sayın Bilal Bey’e de katkılarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim ve sözü Safranbolu Belediye Başkan Adayımız Elif Köse’ye bırakıyorum.” Diyerek, kısa bir açılış konuşması yaptı.

CHP2nin Safranbolu Adayı Mimar Elif Köse ise “Zaman hızla geçiyor diyorum, çünkü 31 Mart’a artık çok az bir zamanımız kaldı. Biz bu süreci çok iyi değerlendirdiğimizi düşünüyoruz. İvmemizi her geçen gün daha da yukarı taşıyarak. Seçimi başarıyla tamamlayacağımıza yürekten inanıyoruz. Bu hafta biliyorsunuz belediye meclis üye listelerinin de verilmesiyle ilgili son süreç. Ekibimizi ve projelerimizi de bu ayın 23’ünde açıklayacağız. Yine karşınızda olacağız.” Şeklinde bir konuşma yaptı.

CHP Safranbolu Adayı Köse ayrıca bazı evlerin bahçelerine izinsiz girme ve fotoğraf çektirme iddialarına da açıklama yaparak, şunları söyledi;

“Orada izinsiz girilme ile ilgili bir mevzuu yok aslında. Çünkü bahçenin sahibi ve eşi de biz çekim yaparken mekandaydılar, kendileri de gördüler. Eşiyle konuştuktan sonra inekle fotoğraf çektireceğimizi ve hayvanın sakin olup olmadığını da sorduk. ‘Hiçbir sorun yok, çekebilirsiniz.’ Dedi. Biz izin almadan hiçbir yere girmiyoruz. Ayrıca seçim çalışmaları sırasında takdir edersiniz ki apartman dışında müstakil evlerin bahçesinden girmeden evlere ulaşmanız gibi bir durum yok. Kişilerle mecburen birebir görüşebilmek için bahçe kapısından giriyoruz, kapısını çalıyoruz. Eğer vatandaş bize görüşmek istemediğini söylerse de kimseye saldırmıyoruz, kimsenin çitinin üstünden atlamıyoruz. Mandıralarınız gayet güvende merak etmeyin, sıkıntı yok yani.”