KARDEMİR KARABÜKSPOR : 1 - 1461 TRANZONSPOR : 2

TEKNİK DİREKTÖR YÜCEL İLDİZ:

“İSTEMEDİĞİMİZ BİR TABLO VE SONUÇ ORTAYA ÇIKTI”

“ELİMİZDE 4 PUANLIK AVANTAJ VARDI AMA CİDDİ BİR AVANTAJI KAYBETTİK”

BU OLMADI

PTT 1. Lig’in 28. haftanda Kardemir Karabükspor evinde konuk ettiği 1461 Trabzonspor’a 2-1 mağlup olarak şampiyonluk yolunda yara aldı.

Maçın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunana Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, istemedikleri bir tablo ve sonucun ortaya çıkmasından dolayı üzüntülü olduklarını söyledi.

İldiz, hedefe giden takımlar için bu tip maçların çok ters bir müsabaka olduğunu kaydederek, “Mutlak kazanmamız gereken bir maça çıktık. Oyuna iyi başladık ve maçın başında penaltı kaçırdık. Golü attık ama pozisyonlar kaçırdık. İlk yarı biraz sinyaller vererek rakibe pozisyonlar verdik. İlk yarı skoru netleştirmeliydik. İkinci yarı takım savunmasından beklenmedik hatalar yaparak 2 gol yedik.

Ondan sonra ciddi değişikler yaparak oyun rakip ceza sahası içinde maç bitti. İnanılmaz pozisyonlar kaçırdık. Bugünkü fotoğraf ve tablo bizim takım oyunumuz hiçbir şekilde yakışmadı. Hiçbir şekilde istemediğimiz bir tabloydu. Çok üzgünüz. Elimizde 4 puanlık avantaj vardı ama ciddi bir avantajı kaybettik. Bunun muhasebesini yapacağız. Futbolda hedefe gidiyorsanız bu tip baskıların üstesinden gelmelisiniz. Bugün zor bir gündü. Hem istemediğimiz takım görüntü ve netice çıktı. Bunun altından kalkacak güce sahibiz” dedi.