ROLMAK DÖKÜM STANDINA BİLİM SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI FARUK ÖZLÜ'DEN ÖZEL İLGİ

rolm

Rolmak Döküm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketinin standı Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü tarafından ilgi gördü.

Rolmak Döküm Şirketi Genel Müdürü Cenk Gedikoğlu'ndan firma ve faaliyetleri üzerine bilgiler alan ve uzun bir süre standda kalan Özlü, önümüzdeki günlerde Karabük'e geleceğinin müjdesini verdi.

Hadde merdaneleri imalatı yapan ve Türkiye'de bu yönde faaliyet gösteren 6 firmadan biri olan Rolmak Döküm geçtiğimiz günlerde İstanbul'da gerçekleştirilen Ankiros Döküm Fuarında yer aldı. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'nün de ziyarette bulunduğu fuarda Rolmak standına ilgi yüksekti.

Bakan Özlü'nün ilgiyle incelemelerde bulunduğu Rolmak Döküm Şirketi standında Şirket Müdürü Cenk Gedikoğlu yaptıkları sohbette Bakan Özlü'nün Karabük'e geleceğini belirterek "Bizlerde Karabüklü firma olarak fuarda yerimizi aldık. Standımız yoğun bir ilgi gördü. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Faruk Özlü'de standımızı gezerek bizzat benden bilgiler aldı. Uzun süre sohbet etme imkanımız oldu. Bakanımız önümüzdeki günlerde Karabük'e ziyarette bulunacağının müjdesini verdi." ifadelerini kullandı.

rol1Öte yandan Rolmak Döküm Şirket Müdürü Gedikoğlu "Rolmak Döküm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Karabük Organize Sanayi bölgesinde faaliyet gösteren bir döküm fabrikasıdır. Fabrika 10.000 metrekare alan üzerine kurulu 3.520 metrekare kapalı alandan oluşmaktadır. Rolmak Döküm, 10 ton ergitme kapasitesine sahip bir tesis olarak, Demir Çelik sektöründe kullanılan hadde ekipmanlarının üretimini gerçekleştirmektedir. Şirketimiz, kaliteyi bir yönetim felsefesi olarak benimsemiş, sürekli eğitim prensibi ile çalışan bir yönetim ve teknik ekip ile yola çıkmıştır.

Sanayi kollarının ihtiyaç duyduğu aşınmaya dayanıklı parçaların dökümü ve talaşlı üretimlerini kaliteden ödün vermeden gerçekleştirmekte ve müşteri gereksinimlerine uluslararası kalite ve standartlarda ürünler sunmaktadır. Rolmak Döküm, üretimde kusursuz hizmet akışını sürekli takip ederek, müşterilerimize verdiğimiz hizmetin sürekli olacağı ve geliştirileceği güvenini vermektedir. Üretimde sürekliliğin teminatı, hizmette dürüstlük ve kalitedir ilkesi ile müşterilerinin beklentilerine tam olarak cevap vermeyi hedeflemektedir.

Fabrikamızda üretilen sfero döküm hadde merdaneleri, hazırlama grubu, orta grup ve fnish gruprol2 hadde merdaneleri olmak üzere uygun kimyasal ve mekanik özelliklerde imal edilmektedir. Talaşlı imalatı tamamlanan merdaneler, tüm kalite kontrol süreçleri tamamlanarak paketlenmiş bir şekilde müşterilerimize gönderilmektedi. Sevkiyatı tamamlanan her merdanenin performansı takip edilerek müşterilerimizden gelen geri dönüşler daha iyiye ulaşma yolunda değerlendirilmektedir.

Rolmak Döküm, Demir Çelik sektöründe faaliyet gösteren firmaların tercih ettiği uluslararası
piyasada adından söz ettiren bir şirket olma yolundadır. Şirketimiz takım ruhu içinde çalışan teknik ekibi ve tecrübeli kadrosuyla modern teknoloji ve ekipmanları kullanarak, kaliteyi ve performansı artıran ürünler üretmek için yenilikçi yaklaşımlarla kendini daha ileriye taşıyacaktır."
 ifadelerini kullandı.