Yakın zaman önce, Karabük basının gündeminde ekip arkadaşını darp eden kişi olarak yer alan ambulans sürücüsü bu sefer de ehliyetsiz ambulans kullanırken yakalandı.

L. Ö. ismindeki sürücü sivil aracıyla alkollü olarak yakalandığı için ehliyetine el konulmasına rağmen Karabük 112 deki sürücülük görevine devam ettiği, Karabük Eğitim Araştırma hastanesine hasta sevki gerçekleştirdikten sonra hastane önünde trafik ekiplerince yapılan kontroller sırasında ehliyetine el konulduğunun tespit edilmesi üzerine hakkında soruşturma açıldığı öğrenildi.

Karabük İl Sağlık Müdürü Ahmet Sarı konu ile ilgili yaptığı açıklamada sürücünün görev yerinin değiştirildiğini söyledi.

Sarı açıklamasında; “Geçtiğimiz günlerde kendi sivil aracı ile alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulan personelin durumu bize bildirmesi gerekiyordu. Konu bilgimiz dışında olduğu için görevine devam etmiş. Personel Ambulans şoförlüğü görevinden alınarak, başka bir görev tevdi edildi. Diğer taraftan söz konusu personel ile ilgili idari soruşturma açılmıştır.” dedi.