AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Altınöz, “Bugünleri birlikte atlatacağız ve nice yeni bayramlarda buluşacağız.” dedi.

Vatandaşların Ramazan Bayramı'nı tebrik eden AK Parti İl Başkanı Altınöz, tüm dünya ile Türkiye'yi de etkileyen koronavirüs salgını sebebiyle bu Ramazan Bayramının da evlerde geçirilmesi gerektiğini hatırlattı.

Salgın sürecinde insanlık ailesinin zorlu bir imtihandan geçtiğini belirten, devleti ve milletiyle Türkiye'nin bu sınavı çok iyi verdiğini vurgulayan Altınöz, "Hep birlikte dikkatli davranır, kurallara uyar, maske-mesafe-temizlik hassasiyetine riayet edersek Allah'ın izniyle, bu süreçten de alnımızın akıyla çıkacağımız muhakkaktır." ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Altınöz vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutlayarak, “Tüm dünyada ve ülkemizde etkili olan bu salgının bir an önce son bulmasını umarak, daha sağlıklı günlerde yüz yüze hasbihal edeceğimiz, nice bayramlara kavuşmayı temenni ediyor, salgınla mücadelede görevli başta fedakâr sağlık çalışanlarımız olmak üzere tüm hemşerilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum. Ramazan Bayramımız mübarek olsun” ifadelerine değindi.
 

Editör: Haber Merkezi