AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı Ali Kaya seçim çalışmaları için sahalara indi.

Uzun Yıllar AK Parti Safranbolu İlçe Başkanlığı görevini yürüten Kaya, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri için ilçe başkanlığı görevinden ayrılarak aday olmuştu.

Safranbolu Kıranköy, Eski Çarşı ve Sanayi Sitesi esnaflarını gezen AK Parti Adayı Kaya, Safranbolular'ın kendisine olan ilgisinden bir hayli memnun kaldığını ifade etti.

Kaya “Safranbolu, çok özel bir kent. Safranbolu, atalarımızın bize bıraktığı bir miras şehri ve Safranbolu’ya, Safranbolu’yu iyi bilen yöneticilerin eli değmesi gerekir. Seçim çalışmalarımıza esnaflarımızı ve caddelerde bulunan vatandaşlarımızı kucaklayarak başladık. İnsanlarımızın bize karşı olan ilgi ve alakasından fazlasıyla memnun kaldığımızı büyük bir mutlulukla ifade ediyorum.” Diye konuştu.

AK Parti Safranbolu Adayı Ali Kaya “Safranbolu gibi çok özel bir kente yakışır projelerimizle geliyoruz. Hemşerilerimize şehrimize yapacağımız hizmetleri tek tek anlatıyoruz, projelerimizi hazırlıyoruz. Sıkmadığımız el, konuşmadığımız vatandaş, gitmediğimiz sokak, çalmadığımız kapı kalmayacak. Bizim insanımız kadir şinastır, samimidir ve samimiyeti gözlerden okur. Bizim de Safranbolu’ya olan sevdamız ile samimiyetimizi görüyorlar ki, her sıktığımız elden, her kucaklaştığımız vatandaştan dua alıyoruz. Milletimizin duası ile yürüyoruz Allah’ın izni ile.” İfadelerini kullandı.