AK Parti Karabük milletvekili adayı Cumhur Ünal, Karabük Demir Çelik Fabrikası’nda çalışan işçilerle sahurda bir araya geldi.

Çalışanlarla sohbet eden Ünal, tek dertlerinin millete hizmet etmek olduğunu belirterek “2023,2051 ve 2073 hedeflerimizi anlatıyoruz. Ama muhalefete baktığımız zaman onlar Türkiye için yeni şeyler söylemiyorlar, gelecekten bahsetmiyorlar, onlar geriye dönük bakıyorlar. Türkiye’yi geriye götürmekten bahsediyorlar. Eski Türkiye’yi vaat ediyorlar. Yeni bir şey söylemiyorlar, parlamenter sisteme geri dönmek istiyorlar. Ya Marmaray'ı yıkmaya kalkarlar ya da Avrasya Tüneli'ni yıkmak isterler ya köprüleri yıkmak isterler. Ya da apolet sökmek isterler. Bunlar yıkım ekibi 24 Haziran'da sandığa gömülecek. Milletimizin kararını Güçlü Meclis ve Güçlü Hükümet ile Güçlü Türkiye’den yana kullanacağından hiç şüphemiz yok. Ülkemizin gelecek hedeflerine ulaşmasında önemli bir aşama olacak olan Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine inşallah 24 Haziran seçimlerinden zafer ile çıkacağız” diye konuştu.

Sahurdan sonra Sebze ve Meyve Hal’inde bulunan esnafları, Karabük Sebze ve Meyve Hal Komisyoncuları Derneği Başkanı Cuma Kara’yı ziyaret etti. Burada fotoğraf çektirdikten sonra programına son verdi.

"ŞİMDİ KARABÜK VAKTİ"

AK Parti Karabük Milletvekili Adayları Niyazi Güneş ve Burhanettin Uysal ise Karabük merkezde bulunan lise, ortaokul ve ilkokullara ziyaretlerde bulundular. Burada bulunan öğretmenler ve kurum personelleri ile sohbet etti. AK Parti Karabük milletvekili adayı Güneş 24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için destek istedi. “Geride bıraktığımız eğitim döneminin öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve ailelerimize hayırlar getirmesini diliyorum” diye konuştu.

AK Parti Karabük milletvekili adayı Burhanettin Uysal “24 Haziran seçimlerinde Cumhur ittifakına, parlementoda AK Parti’ye destek verme zamanıdır. Şimdi tam vakti, şimdi Karabük vakti ve şimdi Türkiye vaktidir” diye konuştu. AK Parti Karabük milletvekili adayları kurum gezilerinde karanfil dağıttı