AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı Ali Kaya, CHP Safranbolu Adayı Elif Köse’nin Rotary Derneğinin Safranbolu Şubesinde Başkanlık yaptığını açıkladı ve Rotary Derneğinin amacının ne olduğunu sorguladı.

Rotary’nin Yahudilere hizmet ettiği bilinen bir dernek olduğunu ifade eden AK Parti Adayı Ali Kaya “Ben Esnaf Spor Kulübü üyeliği, başkanlığı yaptım. Safranbolu Belediye Sporu biliyorum. Derneği biliyorum. Dolayısıyla bizim Bartınlılar Derneğimiz var, Zonguldaklılar Derneğimiz var. Kastamonulular Derneğimiz var. Karadenizliler Derneğimiz var. Sayamayacağım kadar çok derneğimiz var. Her alanda derneklerimiz var. Ama şunu sormak lazım. Bu derneklerin hangi birinin adı İngilizce? Rotary, Türkçede döner demek, dönek demek. Bugün Filistin’de, Arakan’da, Suriye’de, Irak’ta, Yemen’de, nerede mazlum bir millet varsa, nerede Müslümanlara zulüm yapılıyorsa bunun arkasında Siyonistler, Yahudi zihniyet vardır. Bunun arkasında Amerika vardır ve bunlar yenidünya düzeninden bahseden, İlluminatinin içinde yer aldığı, mason sisteminin olduğu bir sistemden bahsediyorlar. Bu mason locaları yenidünya sisteminden ve büyük Ortadoğu projesinden bahsediyor. Büyük Ortadoğu projesinin asıl amacı Türkiye’yi bölmek. Peki bu mason localarının Türkiye’nin resmi ayağı ne? Lions ve Rotary.” Diye konuştu.

Atatürk’ün Türkiye’de Rotary Derneğinin faaliyetlerini yasakladığını da ifade eden Ali Kaya “Rotary 1800’lü yıllarda Hristiyan Katolik, Hristiyan ortodoks ve Siyonistler tarafından kabul görmüş ve kurulmuş bir dernektir. Katoliklerin, ortadoksların ve Siyonistlerin ilk defa bir araya geldiği kulüptür. Bu Rotary kulübünü Mustafa Kemal Atatürk ilgili dönemde Türkiye’ye zarar vermek amaçlı kurulduğu için ve dış mihraklar tarafından yönetildiği için Türkiye’de kapatmıştır. İsmet İnönü Rotary’nin tekrar kurulmasına, Lionsların tekrar hayat geçmesine müsaade etmiştir. Rotary’nin Türkiye’deki maskeleme faaliyetleri gençlere hizmettir. Dünyadaki Siyonistlerin birçok maskeleme faaliyetleri vardır.

Türkiye’de cumhuriyetten önce Abdulhamit Han döneminde birçok resmi dernek vardı. Ama bu derneklerin birçoğu Türkiye’ye zarar vermek amaçlı kurulmuştu. Bugün Rotary de resmi görünüyor ama işi Türkiye’ye zarar vermek. Bugün herhangi bir Müslümana sıkılan kurşunda Rotary’nin yüzde kaç maddi desteği var acaba? Onun da araştırılmasını istiyorum. Ben buradan tüm hemşehrilerime diyorum ki; ‘Rotarynin amacı nedir?’ diye Google yazsınlar. Rotary şu anda Türkiye’ye zarar vermek isteyen derneklerden birisidir. Amerikan menşeilidir. Mason localarına bağlıdır. Siyonistlerin desteklediği bir dernektir.” İfadelerini kullandı.

“Rotary’i Başbakanlığı zamanında Başbakanımızın, Cumhurbaşkanlığı zamanında Cumhurbaşkanımızın ziyaret ettiğinden bahsediyor, CHP Belediye Başkan Adayı. Ben şunu soracağım; “Hangi siyasi davet edildiği bir yere gitmez? CHP Belediye Başkan Adayı Ozan Arif’e tatlı dağıtıyor, lokma döktürüyor. Hadi buyurun bakalım.” Diyen Ali Kaya, Rotary Safranbolu Derneğinin Başkanlığını yaptığını iddia ettiği Elif Köse ile ilgili konuşmasını şöyle tamamladı;

“Bugün herhangi bir Müslümana sıkılan herhangi bir kurşunda payı vardır Rotary kulübünün.  CHP’nin şu andaki belediye Başkan Adayı Rotary kulüp başkanlığı yapmıştır. Dernekler masasında kendisi adına düzenlenen, TC kimlik numarasında verilen şifrede, dernekler masasında imzaladığı kağıtta veya Rotary kulüp başkanlığını devrederken çıkardığı davetiyede Elif Köse’nin Rotary kulüp başkanlığı yaptığı sabittir. Belediye meclis üyesi içinde de 4 tane Rotaryan vardır. Rotary kulübünün, Rotaryanların Safranbolu üzerindeki emelleri nedir? Ben bunu merak ediyorum. Safranbolu ile ilgili neyi planlıyorlar? Neden İngilizce ismi olan bir kulübe başkanlık yapıyor? Neden Kastamonulular değil, Bartınlılar değil, Ovacıklılar değil, Yardım Sevenler değil?

Rotary nedir, Türkiye üzerindeki emelleri nedir, illuminati üçgeninde rotary nerededir? Bunları internete yazın, kendiniz okuyun.”