Karabük Belediyesi tarafından Kent Meydanında düzenlenen 2. Esnaf Günlerinden hem esnaflar hem de vatandaşlar memnun.

Karabük Belediyesi 2. Esnaf Günlerinde, esnafların çadırdaki stantlarda yerlerini alması ile birlikte Karabüklü vatandaşlarda yoğun bir ilgi göstererek, alışveriş yapmaya başladı.

Giyim, gıda, kozmetik, yapı, dekorasyon, mobilya, ev eşyası, inşaat, elektronik ve daha birçok kategoride ürün yelpazesinin yer aldığı 2. Esnaf Günlerine Karabüklü vatandaşların yoğun ilgisi sonucunda satışların iyi olması esnafında yüzünü güldürdü.

Karabük Belediyesi’nin Kent Meydanında düzenlemiş olduğu 2. Esnaf Günleri etkinliğinden memnun kaldıklarını belirten esnaflar; "Belediye Başkanımız bizlere her konuda yardımcı olduğu gibi bu tür etkinlikler ile de destek oluyor. Karabük Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu esnaf günleri etkinliği bizler için gerçekten çok iyi oldu. Piyasada ki durgunluğu burada unutmuş olduk." diyerek Başkan Vergili’ye Karabük esnafına sahip çıktığı için teşekkür ettiler.

2. ESNAF GÜNLERİNDE ÇOCUKLARDA UNUTULMADI

Karabük Belediyesi tarafından Kent Meydanında düzenlenen 2. Esnaf Günleri bir yandan devam ederken, Esnaf Günleri çadırında alışverişe aileleri ile birlikte gelen çocuklarda düzenlenen ücretsiz eğlenceler ile hoşça vakit geçirdiler.

Karabük Belediyesi tarafından düzenlenen ve 24 Şubat tarihine kadar devam edecek olan 2. Esnaf Günleri etkinliği kapsamında ayrıca her hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri saat 14.00- 17.00 arasında çocuklara yönelik eğlenceler düzenleniyor.

2. Esnaf Günleri alışveriş çadırı 14-24 Şubat tarihleri arasında sabah saat 10.00’dan, akşam saat 20.00’e kadar açık olacaktır.