ESKİPAZAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI EROL SERİN, SEÇİMLERDE İPİ GÖĞÜSLEYEN TARAF OLACAKLARINI BELİRTTİ


 

SERİN “ESKİPAZARLI ONURLUDUR, GURURLUDUR. FAKAT BEŞ YILDIR KALBİ KIRILMAYAN, ÜZÜLMEYEN DOĞRU DÜRÜST BİR HEMŞERİM KALMAMIŞ”


 

 

erol-serin-eskp-anafoto-1


Büyük Birlik Partisi Eskipazar Belediye Başkan Adayı Erol Serin, seçim çalışmalarına son hızla devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Eskipazarlı bayanlar ile bir toplantı yapan Serin, dün de seçim çalışmasına ilçe içinde kalabalık bir grup ile gezerek devam etti.

Esnafları ve mahalleleri gezen Erol Serin’e Eskipazarlıların gösterdiği ilgi ve alaka dikkatlerden kaçmadı.

“Allah’ın izni ile biz bu işi bitirdik” diyerek, sözlerine başlayan Erol Serin, konuşmasında şunları söyledi;

“Belediye Başkanlığı koltuğundan ayrılalı tam 12 yıl oldu. Bu seçim süreci içinde ne yazık ki, Eskipazar halkının ilgi ve alakaya, insan gibi davranılmaya, itilip, kakılmadan, azarlanmadan, hoş bir şekilde karşılanmaya susadıklarını gördüm. Hemşerilerim beş yıl içinde Eskipazar Belediyesi’nden adeta soğumuşlar ve nefret etmişler. Çünkü hiçbir hemşerim gönlü hoş tutularak en basit bir talebi bile yapılmamış.”

“ESKİPAZARLI ONURLUDUR, GURURLUDUR”

Erol Serin, mevcut Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Dursun Baş’ı isim vermeden adeta eleştiri bombardımanına tuttu ve açıklamalarına şöyle devam etti;

“Eskipazarlı onurludur, gururludur. Fakat beş yıldır kalbi kırılmayan, üzülmeyen doğru dürüst bir hemşerim kalmamış. Eskipazar’da ‘Bizden olanlar ve olmayanlar’ diye, insanımızı adeta ötekileştirmişler. Belediye Başkanlığı koltuğu, kişiliği zayıf olan bazı insanları kendini padişah gibi görmesine neden olmuş. Tüm bu ve buna benzer nedenlerden dolayı hemşerilerim adeta beni 12 yıl aradan sonra ellerinin üstünde bu koltuğa taşımaya başladılar. Bana bir can simidi gibi sarıldılar. Böyle onurlu, gururlu insanların ben de başkanı değil, hizmetkarı olmaya geliyorum.”

“PROJELERİM VE HİZMETLERİM İLE ESKİPAZAR’I BEŞ YILDA 25 YIL İLERİ TAŞIYACAĞIM”

Erol Serin, birilerinin başka etekler altına sığınarak siyaset yapmaya çalıştıklarını da ifade ederek, “Ben 10 yıl memleketime az veya çok hizmet etmeye çalıştım. İmkanların en kısıtlı olduğu zamanlarda ve zor günlerde yaptığım, hizmetleri hemşerilerimle iç içe yürüttüğüm başkanlık sürecim referansımdır. Hizmet etmek, projeler geliştirmek ve Eskipazar’ımızı her yönden ileriye taşımak, illaki iktidar partisinden olmak değildir. Deneyim ve tecrübeye dayalıdır bu işler. Zaten iller bankasından gelen para, 'iktidar partisinin belediyesi, muhalefet partisinin belediyesi' diye ayarlanmıyor. O ilçenin nüfusuna orantılı olarak para gelmektedir. Bölgemizde nice iktidara mensup olmayan belediyelerin yaptıkları hizmetleri hepimiz bilmekteyiz” dedi.

“ALLAH, KİMSEYİ KAPILARDAN KOVULACAK HALE GETİRMESİN”

Eskipazar’da seçimi almaya en yakın kişi olduğunu ifade eden Erol Serin “Allah, kimseyi kapılardan kovulacak hale getirmesin. Beş yıl belediye başkanlığı yapacaksın ve seçim zamanı gelince de seçmenin kapısına gittiğin zaman kovulacaksın. Bu çok acınası ve kötü bir durum. Bir taraftan acınası bir durum oluyor ama diğer yandan da bu düştüğü sonu kendisinin hazırladığını da unutmayalım.” Dedi.

“SİYASİ PARTİLER ARAÇTIR, AMAÇ HİZMET ETMEKTİR”

Siyasi partilerin, halka hizmet etmek için bir araç olduğunun altını çizen Erol Serin “Amaç hizmet etmektir.” Diyerek, açıklamalarını şöyle sonlandırdı;

“Ben hiçbir Eskipazarlı hemşerimi siyasi görüşüne bakarak değerlendirmedim, asla değerlendirmemde. Benim için siyaset ve partiler birer araçtır, amaç halka hizmet etmektir. Tüm hemşerilerimden siyasi görüş ve parti gözetmeksizin destek bekliyorum. Ben de hiçbir hemşerime siyasi görüşü ve partisi ile değerlendirmeyeceğime söz veriyorum. Öte yandan,  Belediyecilik ve Belediye Başkanlığı ayın 15’inden, 15’ine maaş alan memur zihniyeti ile zıttır. Belediye Başkanı pratik çözümler üreten olmalıdır. Halkı bürokratik engeller ile ezen insandan Belediye Başkanı olmaz.”