ESKİPAZAR’IN TANINMIŞ SİYASET ADAMLARINDAN EROL SERİN BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ İLE SEÇİMLERDE İDDİALI BİR KONUMA GELİYOR


 

bbp-erol-serin


Büyük Birlik Partisi Eskipazar İlçe Teşkilatı Kuruldu.

BBP Eskipazar İlçe Başkanlığı tarafından Yönetim Kurulu Üyeleri ile İl Başkanı Mustafa Kara’nın da katıldığı yemekli bir toplantı düzenlendi. Toplantıya, Büyük Birlik Partisinden adaylığına kesin gözüyle bakılan Erol Serin de katıldı.

BBP Eskipazar İlçe Başkanı Şaban Gökkaya yaptığı açıklamada “Partimizin tabelasını astık. Yaklaşan Mahalli Seçimlerde Belediye Başkanlığı, İl Genel Meclisi Üyeliği ve Belediye Meclisi Üyeliği için adaylarımızla halkımızın karşısında olacağız. Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımızla bir araya gelerek, bir durum değerlendirmesi yaptık.” dedi.

Yemeğe katılan Erol Serin ise “Eskipazar’da önümüzdeki seçimlerde aday olmam konusunda arkadaşlar beni de davet ettiler. Belediye Başkan Adayı olmam için bana karşı gösterdikleri teveccühe teşekkür ediyorum. Zaten hemşerilerimin uzun bir süre aradan sonra aday olmam konusunda ciddi bir beklenti içine de girmiş durumda. Oturup konuşacağız. Önümüzdeki günlerde de verdiğimiz kararı kamuoyu ile paylaşacağız. İlçemiz için hayırlısı olsun.” dedi.