EROL SERİN, BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ’NİN ESKİPAZAR ADAYI OLDU


 

EROL SERİN “EFSANE DÖNDÜ OLAYINI YAŞATACAĞIZ”


 

erol-bbp-eskipazar


Büyük Birlik Partisi Eskipazar İlçe Teşkilatı parti binasında yapılan toplantıda, Erol Serin’in Belediye Başkan Adaylığı açıklandı. Üç dönem Eskipazar Belediye Başkanı olarak hizmet eden ve Efsane Başkan lakabıyla tanınan Erol Serin, kalabalık bir ortamda yapılan tanıtımla BBP Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. BBP İlçe Başkanı Şaban Gökkaya yaptığı konuşmada

Büyük Birlik Partisi Eskipazar İlçe Teşkilatı parti binasında yapılan toplantıda, Erol Serin’in Belediye Başkan Adaylığı açıklandı.

Üç dönem Eskipazar Belediye Başkanı olarak hizmet eden ve “Efsane Başkan” lakabıyla tanınan Erol Serin, kalabalık bir ortamda yapılan tanıtımla BBP Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı.

BBP İlçe Başkanı Şaban Gökkaya yaptığı konuşmada “Bundan yaklaşık bir hafta önce Sayın Erol Serin partimizden belediye başkanlığına adaylık için müracaat etti. Bizde Yönetim Kurulu olarak kabul ettik. Eskipazar’ımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Erol Serin “Yaklaşan Mahalli İdareler Seçimlerinde Eskipazar Belediye Başkanlığına adaylık dilekçemizi BBP İlçe Teşkilatına verdik. Seçimlerin ilçemize ve memleketimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah siz değerli arkadaşlarımın da desteğiyle Eskipazar’da halkın tabiriyle “Efsane Döndü” olayını yaşatacağız. Hepinize saygılar sunuyor desteklerinizi bekliyorum.” dedi.

Herhangi bir erteleme söz konusu olmazsa önümüzdeki hafta sonu, Büyük Birlik Partisi’nin ilçede kalabalık bir araç grubuyla konvoy yapmayı planladığı öğrenildi.