MHP EFLANİ BELEDİYE BAŞKANI HULUSİ HATİPOĞLU, EFLANİ İŞADAMLARININ İSTİHDAM SAĞLAYACAK YATIRIMLAR YAPMASI İÇİN GÖRÜŞMELER YAPTIĞINI AÇIKLADI


 

eflani-hatipoglu-iddiali


Milliyetçi Hareket Partisi Eflani Belediye Başkan Adayı Hulusi Hatipoğlu, seçimlerde ne kadar iddialı olduğunu yavaş yavaş göstermeye başlıyor.

Karabük’ün şirin ilçesi Eflani’den MHP tarafından aday gösterilen Hulusi Hatipoğlu, seçimler sonrasında ipi göğüslediği takdirde, Eflani’yi yaşanabilir bir kent haline getireceğini ifade ediyor.

Hatipoğlu yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi;
Eflani’nin bir evladı olarak, 2014 mahalli idareler seçimlerinde Eflanili hemşerilerimin yoğun isteği üzerine Belediye Başkanlığına aday oldum.

Amacım ilçeme hizmet etmek. Üzülerek ifade etmek zorundayım ki, yerel hizmetler noktasında Eflani’miz yeterince hizmet alamamıştır. İlçemizin ihtiyaçları doğrultusunda hazırlayacağımız projelerle Allah’ın izni ve hemşerilerimin desteği ile hizmete talip oldum. Eflanili iş adamlarının desteği ile istihdam oluşturacak yatırımların ilçemize yapılması için ön görüşmelerimi yapmış bulunuyorum. Eflanili hemşerilerimin istekleri doğrultusunda imar planını düzenleyip, yaşanabilir, önü açılmış bir ilçe yapacağız.

Bunları yaparken, ilçe halkımızla beraber karar vereceğiz. Belediyemizin kapısı herkese açık olacak, 30 Mart 2014 tarihinden itibaren siyasi kimliğimi bırakarak bütün Eflanililerin Belediye Başkanı olacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın.

Özellikle ilçemizin ihtiyacı olan Pazaryerinin üzerinin kapanmasına öncelik vereceğiz. Mahalleleri ilçe merkezine bağlayan yollar, mahallelere yakışan bir şekilde yapılacaktır. Meslek edinme ve bayanlarımızın da faydalanacağı bir Sosyal Yaşam Merkezi yapılacaktır. Atıl olan Belediye arsalarına ihtiyaca göre hizmet ve şehre canlılık getirecek yatırımlar yapılacaktır. Mahalle Camilerimize sıcak su tesisatı kurulacaktır. Çocuklarımız bir ilçede yaşadığının farkına varacaktır. Belediyenin gelirleri halkımıza hizmet olarak sunulacak, imkanlar çar, çur edilmeyecektir.

‘Halka hizmet, hakka hizmet’ anlayışı ile hareket ederek,  hemşerilerimizin ihtiyaçlarını yerine getirmektir. Allah’ın izniyle, Eflani’ye hizmet etme fırsatını elde edip, Eflani’nin bir evladı olarak, Eflani’ye olan borcumu ödeyeceğim.