KARDEMİR KARABÜKSPOR DEPLASMANDA PUAN HASRETİNE SON VERDİ

deplase

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Adanaspor'a konuk olan Süper Lig temsilcimiz Kardemir Karabükspor mücadeleyi 2-1 kazanarak deplasmanda ilk puanını aldı.

Lig'e hızlı bir başlangıç yapan ve kendi sahasında gösterdiği performans ile farklı galibiyetlere imza atan Kardemir Karabükspor, 7. haftaya deplasmanda henüz hiç puan alamadan girmişti.  7 haftada 13 golle 12 puan toplayarak maç fazlası ile 4. sıraya yükselen Süper Lig temsilcimiz, sahada ortaya koyduğu futbol ile adeta göz dolduruyor.

Adanaspor deplasmanı sonrasında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Igor Tudor "İlk yarı ligin en iyi futbolunu oynadık" ifadesini kullandı. Başarılı çalıştırıcı ilk yarı ligin en iyi futbolunu oynadıklarını ancak ikinci yarıda oynadıkları futbolun kötü olduğunu söyledi. Galibiyetten memnun olduğunu kaydeden Tudor, müsabakada hakemin verdiği kararlardan memnun olmadığını kaydetti.

Kardemir Karabükspor, gelecek hafta seyircisiz oynama yasağınında kalkması ile birlikte Pazar 13:30'da Medipol Başakşehir'le karşı karşıya gelecek.
Editör: Haber Merkezi