• Yenice'ye doğalgazın gelmesi kesinleşti ve gelinceye kadar takipçisi olacağım.

  • Yenice Belediyesi çalışanları söz veriyorum, rahat ve müsterih olsunlar.


 

AK Parti Yenice Belediye Başkan Adayı Coşkun Güven 31 Mart Yerel Seçimleri ile ilgili kararlı çalışmalarını devam ettiriyor.

Güven, 1 Nisan tarihi itibarı ile Yenice Belediye Başkanlığı gibi hizmet makamının Allah’ın izni ile Yenicelilerin de desteği ile geldiği zaman Yenice’ye Doğalgazın getirilmesinde kararlı olduklarını ifade ederek şunları söyledi;

“Doğalgaz medeniyettir ve biz bu medeniyeti Yenice’miz ile buluşturmaya kesin kararlıyız. Kim ne derse desin, kim ne polemik oluşturursa oluştursun artık doğalgazın Yenice’ye gelmesini kimse engelleyemeyecektir. Siyasi iradenin ortak gücü ile Karabük Milletvekillerinin, 23. Dönem TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin’in ve AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısının çalışmaları sonucunda KARGAZ’ın Yenice’ye doğalgaz getirmek için çalışmalara başladığını hepimiz biliyoruz.

Yenice Belediye’mize KARGAZ tarafından gönderilen yazıda, Yenice’nin onaylı imar haritası, hane sayısı, iş yeri sayısı ve abone sayısı gibi bilgiler istendi. Bu bilgileri Allah’ın izni ile 1 Nisan da KARGAZ yetkilileri ile paylaşacağız ve Yenice’ye en kısa sürede doğalgazın getirilmesi için hep birlikte kolları sıvayacağız. Eskipazar’a nasıl Bakanlar Kurulu gibi kararlar gerekmeden doğalgaz getirildiyse, Yenice’ye de doğalgazın getirilmesi için bizzat takipçisi olacağım.”  

BELEDİYE İŞÇİLERİ RAHAT OLSUNLAR.

AK Parti Yenice Adayı Coşkun Güven, Yenice Belediyesinde çeşitli pozisyonlarda çalışan 200’e yakın kişinin çalıştığını belirterek, bu çalışanların özlük haklarında, maaşlarında ve sosyal haklarında yükseltme yapmak için çeşitli çalışmaları ve girişimleri şimdiden yapmaya başladığını belirtti.

Güven, ayrıca belediye çalışanlarının mevcut belediye başkanının seçim çalışmalarına katılmaları noktasında baskı uygulandığını da ifade ederek şu açıklamaları yaptı;

“23 Yıllık bürokrasi hayatımda hep işverenin değil, çalışanın yanında olacak pozisyonlarda görev aldım. Çalışan insanların haklarını 23 yıllık bürokrasi hayatımda hep gözeten görevlerde bulundum. Biliyorum, şimdi Yenice Belediyesinde çalışan kardeşlerim çeşitli baskılar altındalar. Mevcut Belediye Başkanının seçim çalışmalarına katılmaları mecburi tutuluyor. Hatta bazı iddialara göre kullandıkları oyun bile fotoğrafını beyan etmeleri isteniyormuş.

O kardeşlerime buradan sesleniyorum. Hepsi müsterih ve rahat olsunlar. Şimdilik kendilerini sıkıntıya sokacak hiçbir şey yapmasınlar. Ben onları çok iyi anlıyorum ve seçim sonrası tek bir belediye işçisinin işi ile ekmeği ile oynamayacağım ve kimseye de müsaade etmeyeceğim. Biz demokrasilerde halkın oyunu istemenin gönül işi olduğunu çok iyi biliyoruz. Kimse baskı ile tehdit ile oyunu değiştirmez. Yenice Belediyesinde çalışan bütün arkadaşlarıma rahat ve huzuru olmaları için ben söz veriyorum.”
Editör: Haber Merkezi