AK Parti Yenice Belediye Başkan Adayı Coşkun Güven vakit kaybetmeden seçim çalışmalarına başladı ve Yenice’yi adım adım geziyor.

Karabük’de uzun yıllar İŞKUR Karabük İl Müdürü olarak görev yapan ve 31 Mart Yerel Seçimleri için AK Parti’den Yenice Belediye Başkan Adayı ilan edilen Coşkun Güven, seçim çalışmalarına hızlı başladı.

Yenice’de esnafları ziyaret ile başlayan Güven “ilçede adım atmadığım yer, çalmadığım kapı, gitmediğim hiçbir yer kalmayacak” dedi.

Karabük’ün doğası ve ormanları ile ünlü Yenice ilçesinin her şeyin en güzeline layık olduğunu belirten Güven “Yenice’nin insanı sıcak kanlıdır. Yenice’nin halkı gönülden kucaklar ve bu insanlar her şeyin en güzeline layık. Seçim çalışmalarımızı halkın bire bir içinde sürdürmeye başladık ve böyle de devam edeceğiz. İlçemizin sorunlarını çok iyi biliyoruz ve bu sorunların giderilmesi yönünde projelerimizi hazırlıyoruz. Batı Karadeniz’in en yeşil ve en güzel ilçesi yapacağımız Yenice’de çalışmalarımız klasik belediyecilik yönünde olmayacak. Modern bir belediyecilik anlayışını ortaya koyacağız.” İfadelerini kullandı.

AK Parti Adayı Güven “Merkezi hükümet ile ve siyasi irade ile tam bir uyum içinde Yenice’nin kalkınmasına öncülük etmeye kesin kararlıyız. Bizim insanımız kadar sıcak kanlı ve bizim insanımız kadar bize gönlünü açan halk azdır. Yeniceli hemşerilerimizin bizden beklentileri bir hayli fazla. Bu beklentileri boşa çıkarmamız asla söz konusu olamaz. Yeniceli hemşerilerimiz bize güveniyor ve bu güvene layık olacağımızdan da kimsenin şüphesi olmasın.” Dedi.

Coşkun Güven “Yenice’de ayrıştıran değil, birleştiren, kucaklayan olacağız ve bunu hemşerilerimiz de şimdiden görmeye başladı. İnsanlarımıza neler yapacağımızı, vereceğimiz hizmetleri, projelerimizi anlatıyoruz. Onlar da bizi dinliyor ve bize inanıyorlar. Ne mutlu bize.” Diyerek sözlerini tamamladı.