ÇIRA-PAZARI-YOLU-ASFALTA-HAZIRLANIYORYenice ’yi turizme açmak için büyük çaba sarf eden ve bu konuda tüm kararlılığını ekibi ile ortaya koyan Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Çıra Pazarı Sosyal Tesisleri yolunu asfalta hazırlıyor.

Geçtiğimiz yıl çok büyük genişletme çalışmaları yapılan ve kısmen de asfaltlanan Çıra Pazarı Yolu, 2014 asfalt döneminde geniş kapsamlı asfaltlanacak.

Yenice Belediyesi, yolun asfaltından önce yol güzergâhında bordür ve korkuluk ile zemin düzenleme çalışmalarını tamamladı. Yolun bir bölümünde yaya yürüyüşü için geniş tratuvar çalışması yapıldı.

Belediye, Çıra Pazarı yolunu asfaltlayarak, buraya pikniğe gidecek vatandaşlara ve araç sahiplerine kolaylık sağlamayı hedefliyor.

Diğer yandan Yenice’nin içersinden geçen ve daha önce belirli bir kısmına duvar ve zemin betonlama çalışması yapılan İncedere Çayında taşkın koruma ve bakım onarım çalışmalarına başlanıldı. Çalışmalara önümüzdeki günlerde yoğunluk kazandırılacağı dile getirildi.

Belediyenin iddialı projelerinden birisi olan Seyir Terası ve Köykent Projesinin zemin düzenleme çalışmalarına yoğun yağan yağışlar nedeniyle bir süreliğine ara verildiği açıklandı.

Editör: Haber Merkezi