CHP SAFRANBOLU BELEDİYE MECLİS, KONTENJAN BİRİNCİ SIRA ADAYI GÖRKEM USTA “SAFRANBOLU’YA HİZMET YAPMANIN HEYECANINI YAŞIYORUM.”


 

gorkem-usta


30 Mart 2014’te gerçekleştirilecek mahalli idareler seçimlerinde CHP’nin belediye meclis listesinden birinci sıra kontenjan adayı olan genç inşaat mühendisi R. Görkem Usta “Hizmet yarışında ekip olarak geliyoruz” dedi.

Safranbolu Belediye Meclisi için CHP’den Mustafa Eren’in birinci sıra kontenjan adayı olan ve en genç adaylar arasında gösterilen inşaat mühendisi R. Görkem Usta, “Hizmet yarışında ekip olarak geliyoruz” dedi.

Safranbolu Belediye Başkanlığı için CHP’den aday olan Mustafa Eren ile birlikte hareket edecek olmanın, heyecanı içerisinde olduğunu belirten R. Görkem Usta “İlk olarak, bizleri değerlendirerek, listede yer veren parti yöneticilerimiz ve belediye başkan adayımız Mustafa Eren’e teşekkür ediyorum. 30 Mart yerel seçimleri sonrasında oluşacak mecliste ekip arkadaşlarımızla beraber Dünya Miras Kenti Safranbolu’muza hizmet etme fırsatını tüm seçmenlerimizden istiyoruz. Seçim sonrası oluşacak mecliste ki üyelerimizin tümü ile uyum içerisinde, büyüklerimizin birikim ve deneyiminden faydalanarak, tarihi kentimize güzel hizmetler vereceğimize inanıyorum. Bizim gençliğimiz ve heyecanımızı birleştirerek, ekip ruhumuzla güzide şehrimize ve halkımıza layık olduğu hizmeti vereceğiz. Havasını soluyup, ekmeğini yediğim dünya miras kentimizin her siyasi görüşten hemşerilerimin desteklerini bekliyoruz.” diye konuştu.

R. GÖRKEM USTA KİM?

Kayseri Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünü başarı ile tamamladıktan sonra, Safranbolu’da bir süre serbest mühendislik yaptı.

Karabük Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Mimarlık Bölümünde Yüksek Lisans eğitimini sürdüren Usta, Megaron adı altında kendi mühendislik bürosunu açarak sektörde ki çalışmasını sürdürüyor.

Editör: Haber Merkezi