DEPLASMANDA ADANASPOR'A 3-0 MAĞLUP OLAN KARDEMİR KARABÜKSPOR'DA SERT RÜZGARLAR ESİYOR

BALİÇ GÖNDERİLİYOR MU?

BALİÇ

Ptt 1.Lig'in 8. haftasında Hüseyin Kalpar'ın yerine göreve gelen ve ilk kez Kardemir Karabükspor'da teknik direktörlük koltuğuna oturan Boşnak futbol adamı Elvir  Baliç ile 9. hafta önce imzalanan 1+1 yıllık sözleşmenin feshedilerek hocanın gönderileceği iddia edildi. Adanaspor maçı sonrası moralinin oldukça bozuk olduğu gözlenen Başkan Feridun Tankut'un Karabük'e döndüğünde acilen yönetim kurulunu toplayarak Elvir Baliç'le yollarını ayıracağı elimize ulaşan bilgiler arasında yer alıyor.

Başkan Tankut'un şehre gelmesinin ardından acil olarak yapacağı yönetim kurulu toplantısından Elvir Baliç'in görevine son verilmesi bekleniyor.

BALİÇ'İN KARNESİ

Geçtiğimiz hafta Vartaş Elazığspor deplasmanına lider olarak giden ve mağlubiyetle ayrılan Karabükspor, lig'de ilk devrenin bitimine bir hafta kala Adanaspor'a 3-0 yenilerek zirveden uzaklaştı. Göreve geldiği günden itibaren sorumluluk aldığı 9 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyeti bulunan Baliç'in geçilen 9 haftada dış saha galibiyeti bulunmuyor.

YERİNE KİM GELECEK?

Geçtiğimiz hafta Elazığ mağlubiyeti sonrası gerilen iplerin dün akşam oynanan Adana maçı sonrası kopmasıyla kulüp içerisinde gündeme getirilen ve Baliç'le ayrılık durumunda göreve hangi teknik adamın getirileceği düşünülürken iki ismin öne çıktığı iddia edildi. Edinilen bilgiye göre geçtiğimiz günlerde Gaziantep BB. ile yollarını ayıran Hakan Kutlu veya Beşiktaş eski teknik direktörü Tayfur Havutçu'nun yeni dönemde göreve getirileceği iddia adildi.

BALİÇ'TEN ADANASPOR MAÇI SONRASI AÇIKLAMA

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Baliç, ilk yarı pozisyon anlamında üstün olduklarını ancak ikinci yarı başka bir takıma dönüştüklerini söyledi. Baliç, “İlk yarıda pozisyonları değerlendiremedik. İkinci yarı başka bir takım olduk. Özellikle golü yedikten sonra bir türlü toparlayamadık. Kötü mücadele ettik. Arka arkaya goller yedik. Bugünkü oyun bize yakışmadı.

Biz Süper Lig’e çıkmak istiyoruz. Ama bu şekilde olmaz. Biran önce toparlanmamız lazım. İlk yarıyı iyi şekilde bitirmek istiyoruz. İkinci yarı mutlaka bazı değişiklikler yapacağız. Biz Adanaspor’dan daha kaliteli bir takımız. Ama bugün hiç varlık gösteremedik. Adanaspor’u iyi analiz ettik. Adanaspor hem içeride hem dışarıda kontra atak futbolu oynuyor. Bizim kötü bir mücadelemiz vardı ve galibiyeti de açıkçası hak etmedik.