Geçtiğimiz hafta başı Karabük Ziyareti yapan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın programının hiçbir bölümüne MÜSİAD Karabük Şube Başkanı Cengiz Ünal ile Yönetiminin katılmaması dikkatlerden kaçmamıştı.

Bakan Varank’ın Karabük Programında, MÜSİAD’dın verdiği katılım listesinden bazı isimlerin çıkarılması Karabük Valiliği tarafından istenilince, Cengiz Ünal’ın bu isteği kabul etmediği ve Bakanın Karabük programına katılmadığı öğrenildi.

MÜSİAD Karabük Şube Başkanı Cengiz Ünal’ın, Karabük Valiliğine Bakan programına katılmak üzere 12 kişilik bir isim listesi verdiği, fakat bu listeden birkaç ismin çıkarılmasının istendiği, Ünal’ın ise hiçbir ismi çıkarmayacağını belirttiği ve isimlerin çıkarılmasında ısrarcı olununca, Bakan Varank’ın Karabük’teki yoğun programının hiçbir bölümüne katılmadığı ortaya çıktı.

Özellikle Karabüklü sanayici ve iş adamları ile öğle yemeğinde bir araya gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın, MÜSİAD Karabük Başkanı ve Yönetiminin olmadığını da öğrendiği ifade edildi.

MÜSİAD ile Valilik arasında yaşanan isim listesi krizinin, önümüzdeki günlerde nasıl bir yansıması olacağı ise merakla bekleniliyor.   

Editör: Haber Merkezi