KARABÜKLÜ BİR ŞAHSIN, FACEBOOK PROFİLİNDEN “EY AVUKAT; X RAY CİHAZI İNSANIN İÇİNİ GÖSTERİYOR, KANININ BOZUKLUĞUNU GÖSTERMİYOR. KORKMAYIN BU KADAR” ŞEKLİNDE PAYLAŞIMDA BULUNMASI KARABÜK BAROSUNU HAREKETE GEÇİRDİ.


 

avukatlar-kizdi

 

Uzun yıllar Karabük’te yerel TV kanallarında teknik personel olarak çalışan ve daha sonra İstanbul’a yerleşen, Karabüklü bir şahsın, Facebook hesabından avukatlara yönelik ağır bir hakaret içeren yazı paylaşması, Karabüklü avukatları çok kızdırdı.

“Ey Avukat; X ray cihazı insanın içini gösteriyor, kanının bozuk olduğunu göstermiyor. Korkmayın bu kadar” şeklinde yorum yazısını paylaşan kişiye, Karabüklü Avukatlardan sert tepkiler geldi. Çok sayıda Avukat konuyu yargıya taşıyacaklarını belirtmelerinin yanı sıra, Karabük Barosu da harekete geçti.

Facebook profilinde ekli olan kişi listelerinin ağırlıklı olarak Karabüklü olmasından dolayı, Karabük’te yankı bulan bu hakaret içerikli yazı karşısında Karabük Baro Başkanı Av. Rıdvan Erdoğan “Bu şahsa telefonla ulaşmaya çok çalıştık ama ulaşamadık. Baro yönetimi olarak bir karar alacağız ve bu hakareti yargıya taşımaya hazırlanacağız. Karabüklü bir hemşerimizin toplumda saygınlığı olan Avukatlar camiasına bu şekilde bir hakaret etmesi bizi derinden üzmüştür.” Diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi