Çelik İş Sendikası Genel Eğitim Sekreteri Recep Akyel, Karabük Şube Yönetim üyeleri ve 50 kişilik Kardemir işçi grubu ile AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz’ü ziyaret etti.

Sendikacıların ziyareti sırasında İl Başkanı Altınöz, yanına baş temsilcilik görevinden yeni alınan Ali Kaplan’ı oturttu.

Yaklaşık bir ay önce KARDEMİR’de baş temsilci olarak görev yapan Ali Kaplan, Çelik İş Genel Merkezi tarafından görevden alınmıştı. Seçilerek baş temsilcilik görevine gelen ve AK Parti Karabük teşkilatlarında uzun yıllar görev yapan Ali Kaplan’ın sebepsiz görevden alınmasına ciddi tepkiler gösterilmişti.

Çelik İş Sendikası’nın Karabük’te AK Parti kanadının tepkisine neden olan bu tasarrufu daha hafızalarda tazeliğini korurken, Akyel’in Şube yönetimi ve bir grup işçi ile birlikte İl Başkanı Altınöz’ü ziyareti, özür mahiyetine mi geliyor yorumlarına neden oldu.

Meral Akşener’e destek verdiği yönünde kamuoyunda bilinen Çelik İş Sendikası Genel Eğitim Sekreteri Recep Akyel’in "AK Parti’nin yanındayız" mesajının da samimiyeti sorgulanıyor.

İl Başkanı İsmail Altınöz’ün ziyaret esnasında baş temsilcilik görevinden alınan Ali Kaplan’ı yanına oturtması ise çok açık bir mesaj olarak değerlendirildi.

Editör: Haber Merkezi